ΤΡΙΚΑΛΑ

Χριστόπουλος: "Χρειάζεται υπομονή"

Χριστόπουλος: "Χρειάζεται υπομονή"
Χαρισμίδης

Υπομονή συνέστησε ο Γιάννη Χριστόπουλος ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος εναντίον της Ολύμπιας

" Σίγουρα δεν έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ολύμπια χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί δικαιολογία", δήλωσε ο κόουτς των Τρικάλων, Γιάννης Χριστόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό συγκέντρωσης των παικτών μου στις τελευταίες προπονήσεις αλλά και από το γεγονός ότι Εϊβερι και Γκάρντερ παρότι προέρχονται από ένα υπερατλαντικό ταξίδι έχουν προσαρμοστεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Χρειάζεται υπομονή ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Όσο για τον Νίκο Κακλαμάνο τόνισε: " Το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην παλιά μου ομάδα σίγουρα δημιουργεί κάποια διαφορετικά συναισθήματα σε σχέση με το αν παίζαμε με μία άλλη ομάδα".

"Είμαι όμως παίκτης των Τρικάλων τα δύο τελευταία χρόνια, έχω δεθεί με τον κόσμο και με την πόλη και θα προσπαθήσω και στην Α1 για το καλύτερο. Ξέρω την κατηγορία και ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την Α2. Ωστόσο και με τις προσθήκες των νέων παικτών που ήρθαν θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην μεγάλη κατηγορία

".



TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ