ΤΡΙΚΑΛΑ

Χριστόπουλος: "Ενέργεια και δύναμη"

Χριστόπουλος: "Ενέργεια και δύναμη"
Χριστόπουλος

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ

Ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε: " Υπάρχει για εμάς ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, μία μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα ματς στο οποίο εμείς θα πρέπει να βγάλουμε πολύ μεγάλη ενέργεια και δύναμη σε ότι αφορά τον αγωνιστικό μας χαρακτήρα.

Επίσης χρειάζεται διάθεση και υπομονή μέχρι το τέλος του έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε σωστά και γνωρίζουμε καλά ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά για να κερδίσεις ένα παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα.

Αυτό είναι και το κύριο μέλημα μας και πάνω από όλα είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε σε ένα παιχνίδι που για εμάς η νίκη θα μας δώσει έξτρα κίνητρο για την συνέχεια και βασικότερο από όλα βαθμολογική ανάσα.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της στηρίζεται σε παίχτες με προσωπικότητα που είναι "μπαρουτοκαπνισμένοι" και γνωρίζουν πως να ανταποκριθούν σε τέτοια παιχνίδια. Παρόλα όσα ακούγονται σχετικά τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ έχει την δική της αγωνιστική φιλοσοφία και διαθέτει παίκτες που οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να σου κάνουν την ζημιά.

Εμείς θα πρέπει να βρούμε ισορροπία όσον αφορά την επίθεση μας και στον τρόπο που θα αγωνιστούμε, να μεταφέρουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι και συγχρόνως να διατηρήσουμε την επίδοση που έχουμε από την γραμμή των τριών πόντων, ενώ θα πρέπει να βρούμε λύσεις στο ανοιχτό γήπεδο και στον αιφνιδιασμό.

Όσον αφορά την άμυνα θα πρέπει να αποτελέσει τον καταλύτη για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, άλλωστε έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτό το κομμάτι και ελπίζω η ομάδα να ανταποκριθεί για ακόμη μία φορά στο αμυντικό καθήκον το οποίο έχει.

Θεωρώ λοιπόν ότι ο συνδυασμός άμυνας και σωστής επιθετικής λειτουργίας θα μπορέσει να μας δώσει αυτό που όλοι επιθυμούμε και είναι η νίκη.

Ότι αφορά τα συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις μέρες θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, παρόλο που ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για να φέρουμε εις πέρας δύο αποστολές, από την άλλη όμως πλευρά χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να αποκτήσουμε την αγωνιστική συνοχή η οποία χρειάζεται για την συνέχεια".

Για το παιχνίδι με το Αιγάλεω υποστήριξε: " Κερδίσαμε κάποιους παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια φέρνουμε περισσότερο την μπάλα μέσα στην ρακέτα και δεν βασιζόμαστε μόνο στο περιφερειακό σουτ".
















TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ