ΑΡΗΣ

Χρυσικόπουλος: "Ανταμοιβή των κόπων μας"

Χρυσικόπουλος: "Ανταμοιβή των κόπων μας"
INTIME SPORTS

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Άρη η οποία κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Τρίκαλα

Ο Έλληνας άσος ο οποίος τραβάει τα βλέμματα πάνω του με το ταλέντο του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το επίτευγμα της ομάδας του.

"Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα προσωπικά, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς. Είναι σπουδαίο που η ομάδα μας για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια κατακτά το συγκεκριμένο τίτλο και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος", υπογράμμισε ο Χρυσικόπουλος και συνέχισε:

"Γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής και αποτέλεσμα αυτής είναι και η κατάκτηση τίτλων. Οι προπονητές μας βοηθούν και δουλεύουν πολύ σκληρά μαζί μας ώστε να φτάνουμε σε υψηλό επίπεδο".

Αναφερόμενος στην προσωπική του επιτυχία καθώς αναδείχθηκε MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όπως και μέλος της καλύτερης πεντάδας ο καλαθοσφαιριστής του Άρη επισήμανε: "Η διάκριση αυτή είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς. Για να φτάσεις στο σημείο να αναδειχτείς πολυτιμότερος παίκτης σε μια τέτοια διοργάνωση πρέπει να σε βοηθήσουν οι συμπαίκτες σου. Δεν το καταφέρνεις από μόνος σου. Παρόλα αυτά είμαι ενθουσιασμένος για τη διάκριση αυτή όπως και για το ότι ήμουν στην καλύτερη πεντάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ