ELITE LEAGUE

Δάκρυα λύτρωσης: Ο Μιχάλης Κουρής "έσπασε" μετά από τη μεγάλη άνοδο του Μίλωνα

ELITE LEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Μιχάλης Κουρής μετά από την κατάκτηση της Elite League και την άνοδο του Μίλωνα στην Stoiximan Basket League EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Μίλωνα, Μιχάλης Κουρής, εμφανίστηκε συγκινημένος και εμφανώς δακρυσμένος στη flash interview μετά την άνοδο του Μίλωνα, στην οποία αποθέωσε τους παίκτες του.

Ο Μίλωνας πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στην Stoiximan Basket League και σύσσωμος ο οργανισμός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης βίωσε πολύ έντονα τις στιγμές που συνόδευσαν τη λήξη του μεγάλου τελικού της Elite League.

Ο αρχιτέκτονας της σπουδαίας επιτυχίας, ο Μιχάλης Κουρής, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης, με τα στιγμιότυπα να μαρτυρούν την συναισθηματική φόρτιση του έμπειρου τεχνικού.

Μάλιστα, εμφανίστηκε εμφανώς δακρυσμένος και στη flash interview, κατά την οποία αποθέωσε και ευχαρίστησε τους παίκτες και τους συνεργάτες του:

"Μου αρέσει να το λέω. Έχω παλικάρια. Αυτά είναι παλικάρια. Μπράβο τους. Μπράβο στον Νίκο τον Καραγιάννη γιατί έχτισε αυτή την ομάδα, έχει το δικό του μερίδιο. Στον πρόεδρο τον Δημήτρη Αγγελόπουλο και στον βοηθό μου, τον Αντώνη τον Κουρμούλη: Σε ευχαριστώ που τα έκανες όλα εύκολα για εμένα. Τα καταφέραμε, είχαμε πίεση. Μπράβο στα παιδιά. Είναι μεγάλες στιγμές για τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται Μίλωνας. Ήρθα εδώ για να κάνω μια δουλειά και την έκανα. Είχαμε τεράστια πίεση. Μπράβο σε όλους και στον GM μας τον Θανάση τον Δούνη. Συγχαρητήρια σε όλους".

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ