ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης: "Αναμένουμε τον Πανιώνιο"

Δαμιανίδης: "Αναμένουμε τον Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Η νίκη επί της ΑΕΚ στο κλειστό του Ελληνικού που έφερε τον Άρη μόνο στην 3 θέση της βαθμολογίας μετά την 11 αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε παρά να ικανοποιήσει άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί το απόγευμα της Τετάρτης (12/01, 17:00) στο κεκλεισμένων των θυρών για δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση με τον Πανιώνιο.


Την επομένη εξάλλου (Πέμπτη 13/1) στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένουνε την μείωση της ποινής από τρεις σε δύο αγωνιστικές ώστε από το επόμενο να έχουνε και πάλι τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους.

Σχετικά με την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό του Ελληνικού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, στο περιθώριο της σημερινής κοπής της πίτας του Ενιαίου Άρη σημείωσε: "Η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε για να κερδίσει σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού αυτό διεξήχθη χωρίς χρονόμετρο.


Μετράει η νίκη όμως και η καλή εμφάνιση που είχαμε ιδιαιτέρως στο δεύτερο ημίχρονο", για να σταθεί και στην επόμενη μέρα λέγοντας: " Πλέον αναμένουμε το ματς με τον Πανιώνιο το οποίο θα γίνει κι αυτό κεκλεισμένων των θυρών. Μοναδικό ζητούμενό μας είναι φυσικά η νίκη".


Από την πλευρά του ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη Πι Τζέι Τάκερ με τους 28 πόντους που πέτυχε σχολίασε: "Εκμεταλλευτήκαμε σωστά τις διακοπές των Χριστουγέννων, δουλέψαμε πολύ, κάναμε αυτά που μας είπε ο κόουτς και βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα έρχονται".


Κι όσο για την προσωπική του απόδοση και τους 28 πόντους που πέτυχε είπε: " Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα μιλήσουμε στο γήπεδο και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη.


Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι να κάνουμε πράξη όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να μεταφέρουμε την καλή δουλειά που κάνουμε στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεσή μας. Δουλεύουμε πολύ στο ένα εναντίον ενός".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ