ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης: "Έχουμε διετές πλάνο"

Δαμιανίδης: "Έχουμε διετές πλάνο"
Δαμιανίδης

Στο διετές πλάνο που έχουν διοίκηση και Ματσόν αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης

" Φέτος θα κοιτάξουμε τα έργα και όχι τα λόγια, όπως είπε και ο πρόεδρος. Ο Άρης δεν φοβάται να πει τους στόχους του. Στην Ευρωλίγκα τα τελευταία δύο χρόνια όχι απλά συμμετείχε αλλά ήταν και στο "Top-16" και για ένα παιχνίδι δεν μπήκε στα προημιτελικά. Το παρελθόν σπρώχνει την ομάδα να έχει στόχο την Ευρωλίγκα. Θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για αυτό", είπε ο παράγοντας των "κιτρίνων" στο "Αθλητικό Metropolis".

" Ο προπονητής μας γνωρίζει καλά την ελληνική κουλτούρα, έχει μια ομάδα από νέους παίκτες και πάντα κρατά χαμηλούς τόνους. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, αλλά να δείξουμε πολλά πράγματα. Οι καλύτερες επιλογές γίνονται όταν η διοίκηση με τον προπονητή έχουμε μια ταύτιση απόψεων. Έχουμε κάνει ένα διετές πλάνο. Ο σχεδιασμός μιας ομάδας έχει να κάνει με την αξία των παικτών, τον χαρακτήρα τους και τη διάθεση να προσφέρουν προς τον σύλλογο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δύο "μεγάλους" αλλά και στην περίοδο προετοιμασίας που απομένει: "Πρέπει οι νεαροί παίκτες όπως ο Παπανικολάου, ο Σκορδίλης και ο Χρυσικόπουλος να πλαισιώνονται από καλούς παίκτες, όπως κι έγινε. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ξεφύγει με μεγάλα μπάτζετ. Ειδικά ο Παναθηναϊκός που έχει για 10 χρόνια τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη".

"Ο Άρης φαίνεται ότι είναι το φαβορί για την τρίτη θέση, κάτι που πιστεύω πως θεωρεί και η κοινή γνώμη. Αύριο η ομάδα πηγαίνει να παίξει και πάλι στην Ιταλία και την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει ένα φιλικό στο γήπεδο μας με την Καβάλα, έτσι ώστε να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα με τον Πανελλήνιο".

Πετάει και πάλι για την Ιταλία
Μια μέρα μετά τη λαμπρή εκδήλωση της ΚΑΕ στην οποία έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, οι "κίτρινοι" επέστρεψαν στη δουλειά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Την Παρασκευή στις 14:25 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη για την Ρώμη και από την πρωτεύουσα της Ιταλίας οδικώς για την Καζέρτα, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά που θα διοργανώσει η ομώνυμη ομάδα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων θα έχει ως εξής:
27/09 Άρης–Σκαβολίνι Πέζαρο (19:30 ώρα Ελλάδας)
27/09 Καζέρτα–Ριέτι (21:30 ώρα Ελλάδας).

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα παίξουν στον μεγάλο τελικό (21:30 ώρα Ελλάδας) του τουρνουά την Κυριακή (28/09) και οι ηττημένες στο μικρό τελικό (19:30 ώρα Ελλάδας). Η επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (29/09) και ώρα 13:30.

Η αποστολή των παικτών του Άρη που θα ταξιδέψει για την Καζέρτα θα απαρτίζεται από τους Κλάρκ, Μάρσαλ, Σέκουλιτς, Αργυρόπουλο, Ηλιάδη, Γκαβέλ, Σκορδίλη, Παπανικολάου, Αγαδάκο, Μπάρλο, Τσαλδάρη, Νέλσον και Χρυσικόπουλο. Εκτός αποστολής θα είναι ο Σπύρος Μούρτος που αποφασίστηκε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.

Φιλικό με τα Τρίκαλα στις 2 Οκτωβρίου
Τρεις μέρες πριν το φιλικό με την Καβάλα στις 5 Οκτωβρίου, η τεχνική ηγεσία της ομάδας έκλεισε φιλικό με τα Τρίκαλα το οποίο θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο.





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ