ΑΡΗΣ

"Έργο μας ο Ενιαίος Άρης"

"Έργο μας ο Ενιαίος Άρης"
Ομαδική

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Κιλκίς το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κεντρικού SUPER 3 και των 57 παραρτημάτων του Συνδέσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι παράγοντες του Eνιαίου Άρη καθώς και πολιτικοί παράγοντες του τόπου.

Στην ενότητα που προσφέρουν οι διοίκησεις των τμημάτων του Άρη στάθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης, που χαρακτήρισε το μπασκετικό τμήμα το ιστορικότερο στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, αφού πρώτα από όλα ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε να προκύψει μέσα από το Συνέδριο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μίλησε για τον Ενιαίο Άρη τονίζοντας: " Η αγαπημένη μας ομάδα συνολικά πέρασε από πολλές δυσκολίες".

"Οι Διοικήσεις πλέον τα τελευταία χρόνια εκλέγονται από τη βάση. Όλοι εμείς που προερχόμαστε από τη βάση θέλουμε να διατηρήσουμε την ενότητα καθώς μόνο με αυτήν θα υπάρξει προοπτική ανάπτυξης και επιτυχιών σε όλο το Σωματείο".

"Η ομάδα μπάσκετ του Άρη δεν έχει πολλά χρήματα. Είναι, όμως, η μεγαλύτερη και η ιστορικότερη πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο Ενιαίος Άρης είναι οι λέξεις που μας εκφράζουν. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε και στη συνέχεια του έργου μας".

Σαουρίδης: " Δεν έχει ταβάνι ο SUPER 3"

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων τόσο από το Προεδρείο του Συνδέσμου όσο και από τους φορείς του Άρη. Αυτή η ταύτιση δηλώθηκε και δια στόματος του Προέδρου του Συνδέσμου, Γιάννη Σαουρίδη, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες για την παρουσία τους και εν συνεχεία επισήμανε: " Τα Συνέδρια που γίνονται κάθε χρόνο από το SUPER 3 δεν είναι απλά Συνέδρια.

"Γίνονται μόνο από το SUPER 3 και από καμία άλλη ομάδα. Ο SUPER 3 δεν έχει ταβάνι. Αγωνίζεται για την ενότητα μέσα στο Σύλλογο. Σημαντικό μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα νέων φιλάθλων".

"Όσον αφορά ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα είπε: «Πριν λίγους μήνες πραγματοποιήθηκε ένα όνειρό μας, η δημιουργία του επίσημου ραδιοφώνου του Άρη μας για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ