ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης: "Να δείξουμε ανωτερότητα"

Δαμιανίδης: "Να δείξουμε ανωτερότητα"
Δαμιανίδης

"Δεν πρέπει να δημιουργηθεί βεντέτα", είπε ο Γ. Δαμιανίδης, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis για την επιβολή της ποινής του Αθλητικού Δικαστή σε Σκέιλς και Ματσιγιάουσκας τόνισε πως ο Άρης δεν είχε τον χρόνο να αντιδράσει και ζήτησε από τους φιλάθλους της να μην δημιουργήσουν "βεντέτα" με τον Ολυμπιακό.
"Ήταν προδιαγεγραμμένη η ποινή μετά το κατηγορητήριο. Από εκεί και πέρα, η θέση μας ως διοίκηση του Άρη εκφράστηκε μέσω δικηγόρου, δεν εισακούστηκε και είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε την απόφαση".

"Η ΚΑΕ Άρης υποστήριξε το αυτονόητο.Πως η ενέργεια του Σκέιλς δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ανοησία έναντι αντιπάλου και σε αυτές τις περιπτώσεις αποβάλλονται οι παίκτες και τιμωρούνται με πρόστιμο. Την προηγούμενη φορά που τιμωρηθήκαμε είχαμε τον χρόνο, προσφύγαμε στο ΑΣΕΑΔ και δικαιωθήκαμε. Τώρα, δεν έχουμε τον χρόνο".

Όσο για το ότι ακολούθησε της λήξης του παιχνιδιού στο ΣΕΦ; "Ρωτήσαμε τους διαιτητές και τον κομισάριο γιατί γράφονται διαφορετικά για τον έναν και διαφορετικά για τον άλλον, αυτοί απάντησαν πως ό,τι είδαμε το γράψαμε και ότι δεν μπορούμε να τα βλέπουμε όλα. Δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα για τα αντικείμενα που έπεσαν αλλά ούτε και για τους παίκτες του Ολυμπιακού που κυνηγούσαν τον Σκέιλς, ούτε τίποτα".

Για την απουσία του Σκέιλς στο αυριανό παιχνίδι τόνισε: "Η ουσία είναι η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον Σκέιλς, δεν έχουμε την δυνατότητα να προσφύγουμε και θα πρέπει όλοι μας όσοι βρεθούμε στο γήπεδο να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς το λογικό είναι να πάμε σε πέντε παιχνίδια και μια τιμωρία έδρας μπορεί να μας κοστίσει πολύ".

"Δεν είναι δυνατό να γίνονται ίδια πράγματα σε διαφορετικά γήπεδα και οι ποινές να είναι διαφορετικές. Από εδώ και στο εξής, πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα και πρέπει να αποδείξουμε πως η Θεσσαλονίκη για όλα τα πράγματα έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση", για να καταλήξει: "Δεν πρέπει να δημιουργηθεί βεντέτα, πρέπει να λήξει αυτό το θέμα από την Κυριακή και πρέπει και η ομάδα και ο κόσμος να δείξει ανωτερότητα. Δεν προβάλλουμε αντιπαράθεση αλλά αγωνιστικό πνεύμα".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ