ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης: "Να υπάρξει σωστή διαχείριση"

Δαμιανίδης: "Να υπάρξει σωστή διαχείριση"
Δαμιανίδης

Ανεξήγητο χαρακτήρισε το αρνητικό αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Δαμιανίδης

" Θα μιλήσω ως Αρειανός και ως παράγοντας. Ήταν κάτι το ανεξήγητο. Κανένας δεν μπορούσε να το φανταστεί, πόσο μάλλον εγώ προσωπικά, που βλέπω καθημερινά την αλλαγή του κλίματος με τον νέο προπονητή. Ήταν ένα "μπλακάουτ", που δεν το περίμενα ", είπε αρχικά τον "Άρης FM 92.8" o ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

" Τις μέρες που ακολούθησαν της βαριάς ήττας, συζήτησα πολύ με παίκτες και προπονητή. Φάνηκε πως η ομάδα ήταν ανέτοιμη ψυχολογικά, χωρίς καθαρό μυαλό και πάθος. Η διοίκηση ή αν θέλετε κι εγώ προσωπικά, όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στον Άρη, δεν αποτελώ αυτόν που προετοιμάζει την ομάδα".

"Τόσο ο Κατσικάρης όσο και οι παίκτες, γνώριζαν ακριβώς τις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα. Αυτό που παίζει ρόλο, είναι τα πρώτα βήματα ενός αθλητή μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ, δεν είναι τυχαίοι, εξ ου και ξαναλέω ότι ήταν ανεξήγητη η εμφάνιση

".

" Να υπάρξει σωστή διαχείριση"
Όσο για τη συνέχεια τόνισε: " Θα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση της κρίσης και να μην απαξιώνονται τα πάντα. Για να δώσω ένα παράδειγμα, η Ολίμπια Λουμπλιάνας κέρδισε τη Μάλαγα με 50 πόντους διαφορά, όμως η Μάλαγα διεκδίκησε στη συνέχεια την Ευρωλίγκα στο Final Four της Αθήνας".

"Μέσα κι έξω από τον Άρη, υπάρχει μονίμως μια παραφιλολογία, από τον Τύπο, από εξωδιοικητικούς, από διάφορους που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα μέσα στην ομάδα. Υπάρχει αχαριστία και μιζέρια γύρω από τον Σύλλογο

".

Όσο για αυτά που ακούγονται σχετικά με τον ίδιο, είχε να πει: " Δεν μπήκα παραγοντικά στον Άρη για να "φτιάξω" όνομα και δεν πρόκειται ποτέ να αναφέρω δημόσια, θέματα που αφορούν τα εσωτερικά του Συλλόγου".

"Δεν έδωσα δικαίωμα και δεν θα δώσω και τώρα. Στον πόλεμο πηγαίνει ο λοχαγός μπροστά και όχι μόνος του ο στρατιώτης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η λέξη "διοίκηση" μόνο για να υπάρχει, είναι καθαρά τυπικός ο όρος, βάσει νόμου. Υπάρχει, όμως, μια ομάδα με υψηλά στάνταρ, σε Ελλάδα και Ευρώπη

".

Ξεκάθαρος ήταν και για την πώληση του Κώστα Παπανικολάου: " Λέω ξεκάθαρα πως αν δεν είχε γίνει η συγκεκριμένη κίνηση, στις 30 του μήνα δεν θα υπήρχαν ούτε γραφεία, ούτε και ο Άρης. Η μεγάλη ομάδα είναι μεγάλη και στην καθημερινότητα".

"Το κασέ των παικτών που αναδεικνύονται μέσα από τον Άρη, είναι επόμενο να ανεβαίνει, όπως επόμενο είναι και να μην μπορεί η ομάδα να τους κρατήσει με τις υπάρχουσες συνθήκες και υποχρεώσεις

".

Τέλος, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αντρέα Ματσόν: " Ο κόουτς Ματσόν δεν κατάφερε να ξεκινήσει θετικά τη φετινή πορεία της ομάδας και αποφασίστηκε η αντικατάστασή του πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα, καθώς το κλίμα δεν ήταν υπέρ του. Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής θέλει να αλλάξει την ομάδα, εισηγήθηκε την απόκτηση των Μάιλς και Ντίξον και προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο".

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για το Eurocup
Μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο του Άρη, ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του Eurocup.

Στο site της ομάδας αναφέρεται μεταξύ άλλων: " Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ για όλες τις Θύρες του "Αλεξανδρείου" Μελάθρου και ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει ο Άρης για το Γιούροκαπ 2009-2010".

"Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας Platinum, Gold ή στο "πέταλο" του σταδίου (Θύρες 5-6) δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για το Γιούροκαπ, αφού η κάρτα τους συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα εισόδου και στους ευρωπαϊκούς αγώνες".

"Τα εισιτήρια για το Eurocup διατίθενται από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή



(09:00 - 18:00)".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ