ΑΡΗΣ

Δαμιανίδης σε Αλεξανδρή: "Σε θέλουμε"

Δαμιανίδης σε Αλεξανδρή: "Σε θέλουμε"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή απέδειξε εμπράκτως ότι θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα που ακολούθησαν του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης της περασμένης Παρασκευής με βασικό θέμα αυτό του διαδόχου του Λευτέρη Σούμποτιτς ότι αυτός θα ήταν Έλληνας.

Όπως και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πρίφτης αποτελούσε την Νο2 επιλογή δεδομένου ότι βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Καβάλας και ότι πολύ δύσκολα θα αθετούσε την συμφωνία του με τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Το θέλω του προέδρου της ΚΑΕ Άρης να κλείσει το θέμα του προπονητή αν είναι δυνατόν και σήμερα, σε μία μέρα όπου είναι προγραμματισμένο νέο σχετικό δ.σ. της ΚΑΕ Άρης, είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεξανδρή.

"Σε θέλουμε", του είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων και απομένει να φανεί πλέον αν οι δύο άνδρες θα συνεργαστούνε και πάλι για δεύτερη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2003.

Τότε όταν ο «τίγρης» είχε αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη πρωί Κυριακής για να πάρει την θέση του ο Αμερικανός Τσαρλς Μπάρτον και παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο απόγευμα είχε οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε νίκη με 80-86 επί του Ηλυσιακού στο κλειστό των Ιλισίων.

Κι αν με το απευθείας τηλεφώνημά του ο Δαμιανίδης στον Αλεξανδρή του έδειξε την πρόθεσή του για την εκ νέου συνεργασία τους ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να σημειωθεί ότι χαίρει εκτίμησης των μελών της ΣΑΡΙΣΑ.

Γεγονός που σίγουρα έπαιξε τον δικό του καταλυτικό ρόλο για να γίνει η σημερινή επαφή όπως και το γεγονός ότι στην περσινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε να κάνει μία πολύ καλή ομάδα με ένα ιδιαίτερα χαμηλό μπάτζετ στο Μαρούσι.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά να το οδηγήσει στην 5η θέση της τελικής κατάταξης απόρροιας και των απωλειών που υπήρξανε από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και μετά αφού η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας είχε βρεθεί μέχρι και στην 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Μπάτζετ το οποίο ήταν κατά πολύ μικρότερο από αυτό που είχε ο Άρης στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αλλά και μικρότερο από αυτό που θα έχει την νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρής και ήξερε για το ενδιαφέρον του Άρη αλλά και δεν το εξωτερίκευε ειδικότερα τις τελευταίες μέρες απολαμβάνοντας τις μίνι διακοπές του στην Χαλκιδική.

Φρόντισε δε να αποφεύγει να πει το παραμικρό στην σχετική ερώτηση περί κρούσης του Άρη τονίζοντας πως μεθαύριο Τετάρτη (13/07) είναι προγραμματισμένο να έχει συνάντηση με την διοίκηση του Αμαρουσίου και αν τελικά δεν μείνει τότε όλα θα είναι ανοιχτά.

Πολύ περισσότερο μετά το σημερινό πρωινό τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Αλεξανδρής από τον Δαμιανίδη όπου του έκανε ξεκάθαρο το θέλω του για εκ νέου μεταξύ τους συνεργασία.

Υπενθυμίζεται πως υπό τις οδηγίες του Αλεξανδρή ο Άρης τον Μάιο του 2003 είχε κατακτήσει το Champions Cup της FIBA μέσα στο Αλεξάνδρειο φθάνοντας τους 20 τίτλους στην καριέρα του και βάζοντας το δεύτερο αστέρι στην φανέλα του.

ΑΡΗΣ-ΠΡΟΚΟΜ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΚΑΠ
ΑΡΗΣ-ΠΡΟΚΟΜ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΚΑΠ INTIME SPORTS
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ