ΑΕΚ

Δέδας και Παππάς για Γέλοβατς: "Τον έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας"

Ο Στέφανος Δέδας δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΑΕΚ
Ο Στέφανος Δέδας δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΑΕΚ INTIME

Για τον μεγάλο απόντα, για τον Στέβαν Γέλοβατς, μίλησαν μετά από την νίκη της ΑΕΚ στο Λαύριο ο Στέφανος Δέδας και ο Νίκος Παππάς.

Μία ημέρα μετά από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο στο οποίο μένει τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια του Στέβαν Γέλοβατς, οι κιτρινόμαυροι νίκησαν εκτός έδρας το Λαύριο και ανέβηκαν στο 4-4 στη Stoiximan Basket League. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τον αθλητή του, λέγοντας πως άπαντες τον έχουν στο μυαλό τους μέχρι εκείνος να ξεπεράσει την περιπέτεια με το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη την προηγούμενη Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Δέδας για τον Σέρβο φόργουορντ:

"Σίγουρα είναι στην καθημερινότητά μας το θέμα με τον Στέβαν, το συζητάμε και το τονίζουμε ότι πρέπει να παίζουμε και γι' αυτόν. Οι γονείς του έχουν έρθει από την Σερβία, πραγματικά το έχουμε στο μυαλό μας. Πήγαμε στο ξενοδοχείο στους γονείς του και ελπίζω η ενέργειά μας να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο, να είναι το παιδί καλά".

Αυτά που είπε ο Νίκος Παππάς για τον Στέβαν Γέλοβατς:

"Το περιστατικό αυτό δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Ένας παλικαράς 2μ.10 που κατέρρευσε μπροστά μας και αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει. Μιλάμε για πράγματα ζωής και θανάτου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μια αγκαλιά την οικογένειά του, να της δώσουμε ένα χτύπημα στην πλάτη. Τον περιμένουμε με ανυπομονησία".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ