ΑΡΗΣ

Δείπνο και φιλικό

Δείπνο και φιλικό
WWW.MEGAPRESS.GR

Η ΚΑΕ Άρης παρέθεσε δείπνο στα μέλη της ομάδας, ενόψει του Πάσχα. Ο Δημήτρης Πρίφτης προπόνησε νωρίς σήμερα (8/4) τους παίκτες του, ενώ την Μεγάλη Πέμπτη, οι "κίτρινοι" θα συναντήσουν σε φιλικό τον ΚΑΟΔ.

Η ΚΑΕ Άρης ευχήθηκε στους παίκτες και το σταφ της ομάδας καλό Πάσχα, με ένα δείπνο το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (7/4). Ο Δημήτρης Πρίφτης κάλεσε τους εκλεκτούς του για προπόνηση, σήμερα (8/4) νωρίς το μεσημέρι και ανανέωσε το ραντεβού για τη Μεγάλη Πέμπτη και το φιλικό με τον ΚΑΟΔ (17.30).

Η ανακοίνωση Τύπου για το δείπνο, αναφέρει:

" Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο εστιατόριο «Γράπα και Μεζές», η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό της ομάδας, ενόψει του Πάσχα.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ο Άρης είναι οικογένεια εντός και εκτός παρκέ. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το δώρο της ΚΑΕ Άρης. προς τους κ.κ. Θανάση Πλιάκη και Ντίμη Παπαϊωάννου. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για την προσφορά τους στην ομάδα, η διοίκηση του Άρη τους πρόσφερε δύο φανέλες με τα ονόματά τους και το νούμερο 21, όσοι είναι και οι τίτλοι του μπασκετικού Άρη.

Δείπνο και φιλικό
WWW.MEGAPRESS.GR

Αμφότεροι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και μόλις ο κ. Παπαϊωάννου είπε "αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έχω πάρει", άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αφού καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση, ευχόμενος καλό Πάσχα («την Κυριακή τα σπίτια μας είναι ανοιχτά για όποιον θέλει να έρθει», είπε χαρακτηριστικά), προλόγισε την έκπληξη λέγοντας «θέλω να παρουσιάσω δύο δυνατούς παίκτες της ομάδας, έναν σούτινγκ γκαρντ με πολύ καλό σουτ (εννοώντας τον κ. Πλιάκη) και έναν σμολ φόργουορντ (τον κ. Παπαϊωάννου).

Η βραδιά κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα και η διοίκηση έδωσε στους παίκτες, το τιμ και το προσωπικό τσουρέκια για το Πάσχα και λαμπάδες του Άρη από το ARIS LEGEND STORE.

Δείπνο και φιλικό
WWW.MEGAPRESS.GR

Στη διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, πρόσφερε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Αστέρη Σακελλαρίου, ένα άγαλμα του θεού Άρη και ένα ημερολόγιο της Κ.Α.Ε.

Η ΚΑΕ Άρης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ιδιοκτήτη του «Γράπα και Μεζές», κ. Σακελλαρίου, για την ευγενική χορηγία της εκδήλωσης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ