ΤΡΙΚΑΛΑ

Δεν αποκτήθηκε ο Κόμματος

Δεν αποκτήθηκε ο Κόμματος
Κόμματος

Ο Νέστορας Κόμματος δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και δεν θα συνεχίσει στους Θεσσαλούς

Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: "Ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει ότι δεν επήλθε συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Νέστορα Κόμματο ο οποίος δεν πέρασε τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις".
Από κει και πέρα την Τρίτη (7/10) θα παρουσιαστεί ο αποκλειστικός χορηγός αθλητικής ένδυσης. Το δελτίο Τύπου αναφορικά με την συμφωνία αναφέρει: "Η Champion Europe υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Α.Σ. Τρίκαλα 2000 Κ.Α.Ε, ως Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αθλητικής Ένδυσης.

Ο κος Δ. Ματεμτζής, Γενικός Διευθυντής της Champion, δήλωσε : " Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την υπογραφή αυτής της συμφωνίας χορηγίας με τον Α.Σ. Τρίκαλα 2000 Κ.Α.Ε. και αισιοδοξούμε πως θα στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα φιλόδοξα αγωνιστικά πλάνα της Ομάδος, εκμεταλλευόμενοι την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία της Champion στον τομέα της Αθλητικής Ένδυσης".

Από πλευράς του Α.Σ. Τρικάλα 2000 ΚΑΕ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κος Γιώργος Γιαννούλας, δήλωσε: " Στην παρθενική μας συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε με την εταιρεία Champion, γνωστή για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Η φιλοσοφία του Α.Σ. Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ συμβαδίζει απόλυτα με αυτήν της Champion καθώς η συνεργασία μας πέρα από την πρώτη ομάδα επεκτείνεται και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας στα οποία και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα".





TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ