ΑΡΗΣ

Δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ
Κόσμος

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΚΑΕ στο αίτημα της διοίκησης του ΠΑΟΚ για χορήγηση χιλίων εισιτηρίων

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Σε απάντηση γραπτού αιτήματος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την χορήγηση χιλίων εισιτηρίων στο Σαββατιάτικο αγώνα, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι υποχρεωμένη δυστυχώς να απαντήσει αρνητικά λαμβάνοντας υπόψη της τα ακόλουθα:

Α) Δεν έχουν διαμορφωθεί έως και σήμερα οι κατάλληλες συνθήκες για την παρουσία φιλάθλων αντιπάλου ομάδας στο Αλεξάνδρειο.

Β) Οφείλει να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Γ) Οφείλει να ικανοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ήδη αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων των φιλάθλων της ομάδας μας





".

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Την Τρίτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Αλεξάνδρειο" το Σάββατο και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φιλάθλους να ενισχύσουν τον Άρη.

" Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και με τον δικό σας παλμό βοηθήστε μέσα σε ΚΟΣΜΙΑ πλαίσια την αγαπημένη μας ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και να παραμείνει αήττητη στο Αλεξάνδρειο".

"Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη μας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να γίνει εφικτός. Σας περιμένουμε λοιπόν στο "Αλεξάνδρειο" για να δώσετε την δική σας 'μάχη' στην κερκίδα βοηθώντας τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν να φτάσουν στη νίκη".

"Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 19:00, τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και το Σάββατο (15/11) από τα εκδοτήρια του γηπέδου



".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ (η αγορά τους θα γίνεται μόνο από τους Συνδέσμους Φίλων Άρη)
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ