ΠΑΟΚ

Δεν κουνιέται φύλλο

Δεν κουνιέται φύλλο
Πανελούδης

Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, αν και ο χρόνος συνεχίζει να κυλάει

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, αναμένεται αύριο Δευτέρα ή μεθαύριο Τρίτη να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, με τον τελευταίο να αναμένεται να προσπαθήσει να τον πείσει ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρίσει.
Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να του προτείνει να αφήσει τις μετοχές στον ΑΣ ώστε να προσφύγει με τη σειρά στο πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση.

Όσο για παίκτες; Ο Ούγγρος Ιστβάν Νέμεθ που φαινόταν να είχε απασχολήσει τις προηγούμενες μέρες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βοιβοντίνα, ο Κροάτης πρώην παικτης της ομάδας Ντράγκο Πάσαλιτς αξιοποίησε την πρόταση της ισπανικής Μπιλμπάο, με τον Αλεξάντερ Σμίλιανιτς έχει παρουσιαστεί στασιμότητα, ο Αλέξης Κυρίτσης καταλήγει στην ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα του Παναθηναϊκού θα δοθεί λογικά ως δανεικός αλλού, με αποτέλεσμα από την ελληνική αγορά να απασχολούν πάντα οι Ασημακόπουλος, Πασχάλης και Πρόδρομος Νικολαίδης.

Επίσης κι ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα του Δημήτρη Χαριτόπουλου στα υπόψη φαίνεται να βρίσκεται ο απόφοιτος του Σαν Ντιέγκο με ύψος 2.02 Λέρικ Σάντερς που πέρσι έπαιξε στην Στρασμπούργκ με 12 πόντους και 6.9 ριμπάουντ κατά μ.ο. ενώ αν δεν προχωρήσει υπάρχει και ο Έντμουντ Σόντερς (29χρ., 2.04μ.) που πέρσι αγωνίστηκε στην τουρκική Μπεικόζ με 16.5 πόντους και 9.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ