ΑΡΗΣ

Δεν κρατιέται ο Αλεξανδρής

Δεν κρατιέται ο Αλεξανδρής
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φρόντισε όχι απλώς να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον πάγκο του Αμαρουσίου αλλά και να δείξει το πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει στον Άρη.

Όπως έγραψε από χθες το Sport24.gr μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από την ΚΑΕ Άρης προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία της με τον "τίγρη".

Μία ανακοίνωση που λογικά θα λάβει χώρα αν όχι την Δευτέρα (18/07) τότε το αργότερο μία μέρα μετά την Τρίτη με την υπογραφή του διετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου του.

" Το αντίο είναι πάντα δύσκολο... ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση, Δήμαρχο, Συνεργάτες, Προσωπικό για την υπέροχη χρονιά που περάσαμε στο Μαρούσι... Λένε ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεπερνιούνται ποτέ... ΑΡΗ ΕΡΧΟΜΑΙ", ανέφερε ο Αλεξανδρής στο Facebook δείχνοντας του πόσο ανυπομονεί να πιάσει και πάλι δουλειά στον πάγκο του Άρη.

Εκεί όπου είχε βρεθεί για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2003 όταν και είχε αποτελέσει παρελθόν το μεσημέρι της επομένης της νίκης του Άρη επί του Ηλυσιακού στο κλειστό των Ιλισίων με 80-86 και αφού είχε οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του Champions Cup της FIBA.

Ενός τίτλου που κατακτήθηκε στις 4 Μαϊου του 2003 στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο και έμελλε να είναι ο 20ος για τον Άρη με αποτέλεσμα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι την βαριά φανέλα της ομάδας να συνοδεύει το δεύτερο αστέρι.

Ο Αλεξανδρής από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε τηλεφωνική συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας το μεσημέρι της Παρασκευής άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι του στην Αθήνα ξεκινώντας την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ του Άρη, όπου την στιγμή αυτή δεν είναι κανένας, με την θέση του πρώτου του βοηθού να φλερτάρουνε οι Νίκος Λινοξυλάκης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Όσο δε για το μόνο σίγουρο; Αυτό έχει να κάνει με το ότι ο Αλεξανδρής γνωρίζει πολύ καλά το που έρχεται. Το περιβάλλον του Άρη και τις ανάγκες της ομάδας σε συνδυασμό με την πίεση του κόσμου δείχνοντας έτοιμος όχι απλώς για να ανταποκριθεί αλλά και να συσπειρώσει όλους τους φορείς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ