ΑΡΗΣ

Δεν μίλησε ο πρόεδρος στην προπόνηση

Δεν μίλησε ο πρόεδρος στην προπόνηση
Τζεβελέκης

Πήγε στην προπόνηση, αλλά δεν μίλησε στους παίκτες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, δεν "έτριξε τα δόντια" στους παίκτες της ομάδας όπως αυτό είχε διαρρεύσει για σήμερα το απόγευμα πριν από την έναρξη της προπόνησης στο Αλεξάνδρειο μετά το διήμερο ρεπό που μεσολάβησε της ήττας αλλά πολύ περισσότερο της εμφάνισης του Σαββάτου απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας.
Ο κύριος Τζεβελέκης προτίμησε ωστόσο να παρακολουθήσει την προπόνηση και να περάσει έτσι το πρώτο μήνυμά στους παίκτες της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει ξεπεράσει τον μεγάλο του εκνευρισμό για την εικόνα στην εντός έδρας ήττα από την Ολύμπια Λάρισας.

Αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι αν τελικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης θα μιλήσει αύριο Τετάρτη πριν από την έναρξη της προπόνησης στους παίκτες ενώπιον του Γκόρντον Χέρμπερτ και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ θέλοντας έτσι να τους περάσει το δικό του μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Μιας συνέχειας όπου ο Άρης καλείται να βγάλει σε πέρας τον βασικό του στόχο της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλος από την εκ νέου έξοδό του στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την εξασφάλιση του τρίτου συμβολαίου που αντιστοιχεί στην χώρα. Όσο για τα άλλα δύο όπως είναι γνωστό βρίσκονται στην κατοχή των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην επιστροφή του από την Φιλανδία, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί και πάλι τον Λάζαρο Αγαδάκο στην προπόνηση, με τον Έλληνα σέντερ να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό την Πέμπτη εν όψει της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη.

Τέλος, οι παίκτες θα προπονηθούν νωρίτερα την Τετάρτη, ώστε στη συνέχεια να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ