ΑΡΗΣ

Δεν πάει στο ΟΑΚΑ ο Λάσκαρης

Δεν πάει στο ΟΑΚΑ ο Λάσκαρης
Λάσκαρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λάσκαρης για λόγους ασφαλείας δεν θα είναι παρών στο ΟΑΚΑ όπως και κανείς από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στον πέμπτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, πλην του προέδρου της Λευτέρη Αρβανίτη ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο.

Μπορεί να ήθελε να είναι παρών στον πέμπτο ημιτελικό των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά τελικά δεν θα το κάνει. Ο λόγος για το Νίκο Λάσκαρη που για λόγους ασφαλείας δεν θα είναι παρών. Κάτι που ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης , πλην του προέδρου της Λευτέρη Αρβανίτη ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο.

Η απόφαση της απουσίας του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Άρης πάρθηκε στην διάρκεια της ημέρας και μετά από συζητήσεις που είχε με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Βασικός λόγος η άρνηση του Παναθηναικού και της Αστυνομίας στο αίτημα για την παρουσία συνοδών ασφαλείας όπως αυτή αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Νίκος Λάσκαρης όπως και η σύζυγός του Τζώρτζια, αλλά κανείς από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δεν αναμένεται να δώσει το παρών πλην του προέδρου της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη που θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.Και πιο συγκεκριμένα στα δεξιά αυτού όπως συνηθίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ