ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δεν πέρασαν απαρατήρητοι: Εκεί "έπνιξαν τον πόνο τους" ο Ντόντσιτς και η παρέα του το βράδυ του Σαββάτου

Δεν πέρασαν απαρατήρητοι: Εκεί "έπνιξαν τον πόνο τους" ο Ντόντσιτς και η παρέα του το βράδυ του Σαββάτου
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Σε νυχτερινό κέντρο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου (6/7), μετά από τον αποκλεισμό απο την Ελλάδα, οι μπασκετμπολίστες της Σλοβενίας.

Η σεζόν 2023/24 ξεκίνησε για τον Λούκα Ντόντσιτς με εντός έδρας ήττα από την Ελλάδα (σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων στη Λιουμπλιάνα, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023) και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (6/7) με νέα ήττα απο την Ελλάδα στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά.

Λίγες ώρες πριν από την επιστροφή στη Σλοβενία, ο σούπερσταρ των Ντάλας Μάβερικς και η παρέα του επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες νυχτερινό κέντρο, αυτή τη φορά το "Posidonio Music Hall" στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο Ελληνικό, για να δουν το σχήμα στο οποίο τραγουδούν οι Θοδωρής Φέρρης, Νίκος Απέργης, Φαίη Θεοχάρη.

Μαζί με τον Λούκα βρίσκονταν ο πατέρας του και οι Βλάτκο Τσάντσαρ, Κλέμεν Πρέπελιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Αλεξέι Νίκολιτς. Οι Σλοβένοι δεν πέρασαν απαρατήρητοι, ωστόσο όσοι προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο, γρήγορα άλλαξαν γνώμη.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ