ΑΡΗΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Δεν πίστευαν στα μάτια τους
Γκαβέλ

Oι ιθύνοντες της ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη δεύτερη κλήση από τον αθλητικό δικαστή

Συγκεκριμένα η κλήση σε απολογία στον Αθλητικό Δικαστή είχε να κάνει για ένα υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από μια μερίδα των φιλάθλων της ομάδας και κατέγραψε στην έκθεση της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στον εντός αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Αιγάλεω στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι και πάλι δεν καταγράφτηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές της αναμέτρησης όπως δηλαδή είχε συμβεί και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο. Τη φορά αυτή μάλιστα ούτε η ΔΕΑΒ σημείωσε το παραμικρό στην δική της έκθεση.

Επόμενο ήταν όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης μόνο αρνητική εντύπωση να προκάλεσε η παραπάνω έκθεση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, την στιγμή που ο κόσμος του Άρη για μια ακόμη φορά κέρδισε τα εύσημα όλων για την κόσμια και μέσα σε αθλητικά πλαίσια συμπεριφορά του.

Οι "κίτρινοι" πρόκειται να απολογηθούν εγγράφως μέσω υπομνήματος στον Αθλητικό Δικαστή αύριο το πρωί.

Κατά τα άλλα στα αγωνιστικά με διπλή προπόνηση θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία του Άρη εν όψει του Σαββατιάτικου (01/11) αγώνα με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο. Ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του Αντόν Γκαβέλ με τον διεθνή Σλοβάκο γκαρντ του Άρη να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σύσπαση στους ραχιαίους και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ