ΑΡΗΣ

Δεν προχωράει του Τσαλδάρη

Δεν προχωράει του Τσαλδάρη

Δύσκολα τελικά το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Τσαλδάρη θα μετουσιωθεί σε γάμο. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι επαφές της ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Τσαλδάρη τελικά δεν προχώρησαν , καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό σε αντίθεση με την ταύτιση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μία εξέλιξη που αν δεν ανατραπεί στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου τότε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα χρειαστεί να αφήσει στην άκρη έναν παίκτη που ήθελε διακαώς αναζητώντας άλλη λύση από την κοινοτική αγορά.

Εν τω μεταξύ οι άλλες δύο κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη. Ο Ματέι Κρούσνιτς αύριο το βράδυ από την Λουμπλιάνα και ο Ντομινίκη Τζέιμς την Δευτέρα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Όσο για τον Ντάριλ Γουότκινς θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι μετά και την επιστροφή της αποστολής του Άρη το μεσημέρι της Παρασκευής από την Αγία Πετρούπολη ότι θα αποχωρήσει από το ρόστερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε ρεπό για το απόγευμα στους παίκτες του που από αύριο πρόκειται να επιστρέψουνε και πάλι στις προπονήσεις μπαίνοντας σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (12/10) στο Αλεξάνδρειο.

Εν τω μεταξύ ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος της σημερινής κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Α1 τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ υποστήριξε πως: «Την Τετάρτη έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα.

Είναι δύο ομάδες οι οποίες είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης και πρώτες στην Ελλάδα, για εμάς θα είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε εμπειρίες. Γνωρίζω ότι είναι ένα δύσκολο τεστ αλλά θα φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ