ΑΡΗΣ

Δεν ρισκάρει Όλιβερ με Καβάλα

Δεν ρισκάρει Όλιβερ με Καβάλα
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Άντριαν Όλιβερ ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο 1/10) στο κλειστό της Καλαμίτσας την Καβάλα στο τουρνουά της τοπικής ομάδας.

Ο Άντριαν Όλιβερ ταλαιπωρείται από τις αρχές της εβδομάδας από μία σύσπαση στην μέση του με αποτέλεσμα να μην έδωσε το παρών σε καμία από τις προπονήσεις του Άρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα (Παρασκευή, 30/09) επανήλθε ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να μην θέλει να ρισκάρει τυχόν υποτροπή του στο αυριανό φιλικό που θα μπορεί να τον αφήσει ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Όλιβερ θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη το πρωί της Τρίτης με τελικό προορισμό την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να συμμετάσχει στο τουρνουά της Σπαρτάκ.

Παρών στην αποστολή του Άρη και ο Σέρτζιο Κεϊρούς παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός με το γερμανικό διαβατήριο γκαρντ δεν φαίνεται να βρίσκεται άλλο πια στα πλάνα του τεχνικού του Άρη.

Σε αντίθεση με τον Ντάριλ Γουότκινς που με την παρουσία του στις προπονήσεις τις τελευταίες δώδεκα μέρες μετά την επιστροφή της αποστολής του Άρη από το Πράβετς της Βουλγαρίας φαίνεται πως κέρδισε το προσωπικό του στοίχημα.

Να πείσει τον Αλεξανδρή να εισηγηθεί στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ ο Αλεξανδρής εκτός της παραμονής του Γουότκινς επιθυμεί την απόκτηση και ενός ακόμη κοινοτικού σέντερ που τον εντόπισε ενώ αναμένει πάντα την κατάθεση της πρότασης από την διοίκηση της ΚΑΕ στον Δημήτρη Τσαλδάρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ