ΑΕΚ

Δεν ταξιδεύει στη Ρόδο

Δεν ταξιδεύει στη Ρόδο
Δορκοφίκης

Η Ένωση δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός" και τη θέση της πήραν τα Τρίκαλα

Ο λόγος είναι πως η Ένωση δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούσε για να μεταβεί στη Ρόδο λόγω της προεκλογικής περιόδου. Οι "θαλασσί" ενημερώθηκαν και τη θέση της ΑΕΚ στο τουρνουά θα πάρουν τα Τρίκαλα.
Από κει και πέρα μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του θα πάρουν το δρόμο για το ΟΑΚΑ ώστε να παροκολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Συμφωνία με την SIXT

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε ότι: "Η ΚΑΕ ΑΕΚ, σε συνεργασία με την Globalsports, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δείγμα του ότι αυτό που ξεκίνησε το 2007 ως μια επαγγελματική συμφωνία, έχει πλέον μετεξελιχθεί σε σχέση εμπιστοσύνης και ουσίας, η οποία εξασφαλίζει αμοιβαία οφέλη, τόσο στην ΚΑΕ ΑΕΚ όσο και στη Lion Rental A.E., αποκλειστική δικαιούχος του ονόματος SIXT.

O διευθυντής μάρκετινγκ της SIXT, κος Ιωάννης Μήσσιας, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ: "Τα αποτελέσματα που είχαμε από την συνεργασία των δύο προηγούμενων ετών, ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε να επεξεργαστούμε σε βάθος χρόνου την ανανέωση της συμφωνίας μας. Η αξιοπιστία και η εγγύηση της ΚΑΕ ΑΕΚ σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό της εταιρίας Globalsports, είναι τα στοιχεία που μας διαβεβαιώνουν ότι η σχέση διαρκείας για την οποία είχαμε κάνει λόγο πέρυσι, θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια».

Η παράδοση των αυτοκινήτων στους αθλητές της ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο υποκατάστημα της SIXT στη Λ. Συγγρού, παρουσία του team manager της ομάδας Δ. Καρβέλα, του κου Κ. Χήνα και του εκπροσώπου της Globalsports Σ. Τσιπρά, με τους παίκτες να δείχνουν ενθουσιασμένοι με τα νέα τους αυτοκίνητα και την εξυπηρέτησή τους από τους υπαλλήλους της εταιρίας.

Εταιρικό Προφίλ SIXT

Η εταιρία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά τον Ιανουάριο του 1999. Η πετυχημένη ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα, άρχισε με την ίδρυση πέντε σταθμών ενοικίασης στην Αθήνα. Σήμερα, το δίκτυο αποτελείται από περισσότερους από 112 σταθμούς εξυπηρέτησης στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας (νησιά - αεροδρόμια) και συνεχίζει να επεκτείνεται.

Η δυναμική εκκίνηση στην αγορά μεταφράζεται σε στόλο που ανέρχεται σήμερα στα 12.000 αυτοκίνητα. Ο στόλος είναι μόλις 8 μηνών και ο καθορισμένος χρόνος ανανέωσης του είναι οι 12 μήνες. Η LION RENTAL ασχολείται επίσης με μακροχρόνιες μισθώσεις, παρέχοντας σε εταιρίες το πλεονέκτημα απόκτησης καινούριων αυτοκινήτων της επιλογής τους, με την καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος.

Το δυναμικό marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η εξυπηρέτηση SIXT, είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας μας, με αποτέλεσμα η SIXT να είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, το αυτοκίνητο που θέλουν, στην καλύτερη τιμή!"




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ