ΑΡΗΣ

Δεν το χάνει ο Σαρικόπουλος

Δεν το χάνει ο Σαρικόπουλος

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έχει βάλει σαν προσωπικό στοίχημα να αγωνιστεί την Τετάρτη στο νοκ άουτ παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στο PAOK Sports Arena και δείχνει αποφασισμένος να το κερδίσει.

Αποφασισμένος να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα και να αγωνιστεί την Τετάρτη στο νοκ άουτ παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στο PAOK Sports Arena δείχνει να είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο 23χρονος διεθνής σέντερ που από την Δευτέρα επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Σαρικόπουλος μπορεί να μην αγωνίστηκε στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό της Τετάρτης με τον Ερμή Λαγκαδά στο Αλεξάνδρειο χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

Εξάλλου ο Αγγέλου βρισκόμενος καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή με το ιατρικό τιμ ομάδας όπως και με τον παίκτη του δύσκολα να του δώσει χρόνο συμμετοχής και αύριο. Στο νέο φιλικό επίσης στο Αλεξάνδρειο και κεκλεισμένων των θυρών τη φορά αυτή με τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο Σαρικόπουλος δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του και σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται.

Κι όσο για τον ίδιο δεν το κρύβει ότι: "Το είπα ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ και θα είμαι", με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα γίνει καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ο Αγγέλου πρόκειται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ