ΚΑΒΑΛΑ

Δεν (ξανα)πήρε το πιστοποιητικό

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε ούτε την Τετάρτη στην Καβάλα το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1

Το σκεπτικό της απόφασης αναμένεται να γνωστοποιηθεί σε λίγη ώρα, η ουσία όμως είναι ότι το θέμα περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο.
Ο πρόεδρος της Καβάλας, κ. Παπακωνσταντίνου έφυγε άρον άρον με τον δικηγόρο της ομάδας χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Δάφνη θα ζητήσει εγγράφως από τον ΕΣΑΚΕ να πάρει τη θέση της 14ης ομάδας στην Α1.

Και το μόνο σίγουρο; Ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει, καθώς θα ασκηθούν πιέσεις από όλες τις πλευρές.

Στη συνέχεια σε δηλώσεις του Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου τόνισε: "Ανησυχούμε για ότι έχει γίνει ως τώρα. Στην Αθήνα καταλάβαμε διαφορετικά πράγματα απ` ότι αντιλαμβανόμαστε στην επαρχία. Το σωστό είναι να συμμετέχουμε στην Α1, ύστερα από τη συγχώνευση που έγινε με το Πανόραμα.

Η Επιτροπή δεν έλαβε υπ` όψιν της ότι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τη συγχώνευση μας βγήκε στις 10 Οκτωβρίου και την επομένη άρχιζε το πρωτάθλημα. Πώς θα μπορούσαμε εμείς να συστήσουμε την ΚΑΕ δέκα μέρες νωρίτερα, ενώ ήταν σε εκκρεμότητα η συγκεκριμένη υπόθεση

Περιμένουμε να φτάσει στα χέρια μας καθαρογραμμένη η απόφαση της Επιτροπής και θα δούμε στη συνέχεια τα βήματα που απαιτούνται για να αποταθούμε στο ΑΣΕΑΔ"



.

Δάφνη: " Είμαστε δικαιωμένοι"
Μετά τη νέα άρνηση της ΕΕΑ να χορηγήσει άδεια συμμετοχής στην Καβάλα η διοίκηση της Δάφνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

"Σήμερα 15/10/08, λήφθηκε η οριστική απόφαση της ΕΕΑ, ως προς το θέμα της Καβάλας. Ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΤΑΚ αισθάνεται δικαιωμένος για ακόμη μια φορά, καθώς η Επιτροπή πράττοντας τα νόμιμα δεν έδωσε πιστοποιητικό στην Ε.Κ Καβάλας, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της Δάφνης.

" Ευχαριστούμε τους νομικούς κ.κ. Σωκράτη Λαμπρόπουλο και Κωνσταντίνο Κόλλια, για την πολύτιμη συμβολή τους".

"Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες της πόλης μας, οι οποίοι μας στήριξαν με κάθε τρόπο από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας για δικαίωση".

"Θέλουμε να γνωρίζουν ότι όλες οι ενέργειες μας, έγιναν πάνω από όλα για την ιστορία του Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ, τις προσπάθειες των παικτών, προπονητών της ομάδας αλλά και για τους φιλάθλους μας".

"Ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΤΑΚ είναι επαγγελματικό σωματείο, πάρεδρο μέλος του ΕΣΑΚΕ, με άδεια που έχει εκδώσει η ΕΕΑ και με νόμιμα πιστοποιητικά που εκδίδονται για επαγγελματικά σωματεία. Συνεπώς νομιμοποιείται να μετάσχει στην Α1 Εθνική κατηγορία".

"Οι νομικοί του Α.Ο ΔΑΦΝΗΣ ΤΑΚ, θα καταθέσουν αύριο, σχετικό υπόμνημα στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ".

"Επίσης, από αύριο, ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ θα προχωρήσει σε υλοποίηση της αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως του ιδρυτικού Αθλητικού Σωματείου, για την μετατροπή του ΤΑΚ σε ΚΑΕ".

"Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου θα προχωρήσει στις υλοποιήσεις των εισηγήσεων του τεχνικού της ομάδας κ. Κώστα Σορώτου, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ με αλλοδαπούς παίκτες και να γίνει ανταγωνιστικό ενόψει της συμμετοχής μας στην Α1











".

Ανακοίνωση και από τον Ιωνικό Λαμίας
Εκτός από τη Δάφνη και η διοίκηση του Ιωνικού Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την άρνηση της ΕΕΑ να χορηγήσει στην Καβάλα πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

" Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Από την πρώτη στιγμή είχαμε δείξει και τις προθέσεις μας αλλά και τη βεβαιότητά μας πως τελικά θα δικαιωθούμε. Η απόφαση για τη μη συμμετοχή της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α1 είναι πέρα για πέρα δίκαιη".

"Οι μόνοι… αδικημένοι από όλη αυτή τη διαδικασία είναι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του συλλόγου. Ο Ιωνικός Λαμίας από την πρώτη στιγμή δήλωσε έτοιμος ν' αγωνιστεί, "εδώ και τώρα", στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας".

"Σήμερα, ολοκληρώνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μας δοθεί αυτό που δικαιούμαστε: Η θέση στην Α1 κατηγορία. Ερχόμαστε δε να καλύψουμε και την τελευταία "αδικία" έχοντας την πρόθεση να συζητήσουμε με τους δικούς μας όρους με όλους τους αθλητές και προπονητές της Καβάλας να αγωνιστούν στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού Λαμίας".

"Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις και άμεσα να εντάξουμε όλους όσοι θέλουν στο ρόστερ που σε χρόνο ρεκόρ θα δημιουργήσουμε από τη στιγμή που θα μας δοθεί το "πράσινο φως". Ο Ιωνικός Λαμίας πρέπει ν' αγωνιστεί στην Α1





".


















TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ