ΑΕΚ

"Δεν ξύπνησα για να δείρω"

"Δεν ξύπνησα για να δείρω"
ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Δεν ξύπνησα το πρωί για να πάω να δείρω" λέει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο SPORT 24

Εμφανώς εκνευρισμένος και με τον τόνο της φωνής του σε υψηλά... ντεσιμπέλ, ο Γκαγκαλούδης προσπάθησε να περιγράψει πως και γιατί δημιουργήθηκε το επεισόδιο με τον Πρίφτη και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε κανένας τσακωμός με τον Πέρκοβιτς παρά μόνο μια λογομαχία, η οποία έληξε άμεσα μέσα στο γήπεδο.
"Πρώτον, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξύπνησα ένα πρωί για να πάω να δείρω κόσμο, γιατί στη μέχρι τώρα καριέρα μου, ούδεποτε είχα δείξει ανάλογη συμπεριφορά. Μπορεί να έχω ακούσει πολλά και να έχω χαρακτηριστεί με διάφορα επίθετα, αλλά δεν είμαι για να με κλείσουν σε κανένα ίδρυμα.


Δεν επιτέθηκα σε κάποιον χωρίς λόγο. Όντως, υπήρξε μια λογομαχία με τον Πέρκοβιτς και ο κόουτς με έβγαλε προφανώς για να μη συνεχιστεί το οτιδήποτε, που έτσι κι αλλιώς δεν θα συνεχιζόταν. Εκείνη τη στιγμή ο Πρίφτης με ειρωνεύτηκε και είναι αλήθεια πως έβρισα, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν με ειρωνεύεται με αυτόν τον τρόπο που το έκανε εκείνος. Στη συνέχεια μου είπε τρεις άντε #$%$ καραγκιοζάκο και κότα και όταν είδα ότι ερχόταν κατά πάνω μου, τον χτύπησα, πριν το κάνει εκείνος. Για όλα όσα λέω, υπάρχουν μαρτυρίες. Δεν βγήκα να πω ψέματα, γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει".


Όπως γίνεται αντιληπτό, τα παραπάνω λόγια του Γκαγκαλούδη βγάκαν με αυξημένους παλμούς, αλλά στη συνέχεια ηρέμησε περισσότερο και τόνισε: "Είμαι πολύ στενοχωρημένος, γιατί καταλαβαίνω ύστερα από δεκαπέντε χρόνια στα γήπεδα, ότι τελικά το να είσαι ευθύς και ντόμπρος δεν έχει αξία. Μάλλον πρέπει να είσαι... κωλόπαιδο.

Αν κάποιοι θέλουν να τα ρίξουν στον Γκαγκαλούδη, ας το κάνουν. Έχω πολύ γερό στομάχι. Όμως, είναι πολύ άσχημο να αναζητούνται εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση της ΑΕΚ. Ελέος! Φτάνει πια..."







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ