ΑΡΗΣ

Δεν υπέγραψε και πάλι ο Χέρμπερτ

Δεν υπέγραψε ακόμη ο Γκόρντον Χέρμπερτ που αναχωρεί για τη Φινλανδία. Οι πρώτοι "στόχοι" του Άρη

Η πρώτη επίσκεψη

Ο Χέρμπερτ είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με την σύζυγό του και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όπου είχε μία πρώτη γνωριμία με τον πρόεδρό της, Θανάση Τζεβελέκη, τον εντεταλμένο σύμβουλό της, Γιάννη Δαμιανίδη, αλλά και τους συνεργάτες του, Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη. Τελικώς όμως αποχώρησε χωρίς όμως να πέσουν οι υπογραφές όπως αναμενόταν κατά την άφιξή του.

Η δεύτερη επίσκεψη

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου ο Χέρμπερτ τα επισκέφθηκε εκ νέου από τις 10:40 και να αποχώρησε λίγο πριν τις 13:00. Και πάλι όμως ο 48χρονος τεχνικός αποχώρησε χωρίς να υπογράψει το συμβόλαιό του παρά το γεγονός ότι κλήθηκε ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Άρης για τα συμβόλαια.

Ωστόσο στο διάστημα της παρουσίας του ο Χέρμπερτ είχε μία ενημέρωση από τους δύο συνεργάτες του, Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη, για το υλικό της ομάδας αλλά και το πώς έχει η κατάσταση με τους ελεύθερους Έλληνες παίκτες. Επίσης είχε μία συνάντηση με τον γυμναστή του Άρη, Γιώργο Ζωγράφο, αλλά και εκ νέου τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Η τρίτη επίσκεψη

Χθες το μεσημέρι φεύγοντας από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης ο Χέρμπερτ μπορεί να μην είχε υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη ωστόσο είχε ανανεώσει το ραντεβού για σήμερα στις 10:00 το πρωί. Παράλληλα είχε γίνει γνωστό ότι σήμερα, Κυριακή, στις 16:00 θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής για το Ελσίνκι μαζί με την σύζυγό του.

Πράγματι ο Χέρμπερτ λίγο μετά τις 10:00 πήγε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όπου είχε μία νέα σειρά συζητήσεων με τον εντεταλμένο σύμβουλό της, Γιάννη Δαμιανίδη αλλά και πάλι δεν υπέγραψε το συμβόλαιό του με τις συζητήσεις να σταματούν λίγο μετά τις 14:30. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο αποφασίστηκε να μην επιστρέψει στην Φινλανδία και όπως όλα δείχνουν λογικά οι υπογραφές στα συμβόλαια θα πέσουν αύριο χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο.

Η Εθνική Γεωργίας

Όσο για την σχέση του Γκόρντον Χέρμπερτ με την Εθνική Γεωργίας; Είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει από αύριο και στην εβδομάδα που ακολουθεί μετά την επιστροφή του στην Φινλανδία από όπου δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και πάλι στην Γεωργία.

Το γεγονός πάντως ότι μετά την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος η πρώτη της νέας χρονιάς μεταφέρεται για τις 28 του Αυγούστου δεν αποκλείεται να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ώστε ο Χέρμπερτ να είναι παρών από την έναρξη της προετοιμασίας. Μοναδική εξαίρεση το αν τελικά μέσα από τα προκριματικά οδηγήσει την Γεωργία σε πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Τότε θα υπάρξει πρόβλημα αφού ουσιαστικά θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που είναι να γίνει στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.

Όπως και να έχει όμως ένα είναι το σίγουρο. Ότι ο Χέρμπερτ όπως είχε αφήσει να εννοηθεί από την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Οι τρεις πρώτοι στόχοι

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που είχαν γίνει στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης χθες το πρωί μεταξύ του Γκόρντον Χέρμπερτ και των συνεργατών του, Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη, γύρω από το υλικό της ομάδας αλλά και των Ελλήνων παικτών που κατά κύριο λόγο είναι ελεύθεροι οριοθετήθηκαν οι τρεις βασικοί και πρώτοι στόχοι. Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπανικολάου, Χρήστο Χαρίση και Λάζαρο Αγαδάκο με τους οποίους αναμένονται να γίνουν επαφές από αύριο κιόλας.

Στα υπόψη υπάρχουν επίσης ο Νίκος Μπάρλος ενώ στον Άρη δείχνουν διατεθειμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη παρά το μεγάλο εμπόδιο όπως φαντάζει των απαιτήσεων της Ρόμα όπου ανήκει και αγγίζουν αρχικά τις 400.000-450.000 ευρώ.



























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ