ΑΡΗΣ

Διαχείριση κρίσης

ΑΡΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ / Α1 / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ομαδικη Ηλιάδης 51;

Ο Ιανουάριος πέρασε και ο Άρης καλείται να βρει τον δρόμο του, που έχασε μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων

Ο Άρης έκανε την κοιλιά του στον Ιανουάριο μόνο που αυτή του στοίχισε τόσο την απώλεια της πρόκρισης στους 16 του Eurocup Cup την στιγμή που φαινόταν να την είχε αγκαλιάσει όσο και την τρίτη θέση που είχαν στον βαθμολογικό πίνακα, που πλέον καλούνται να ανακτήσουν καλύπτοντας το χαμένο έδαφος.
Αρχικά θα πρέπει να διαχειριστούν την κρίση στην οποία δείχνουν ότι βρίσκονται διορθώνοντας τα κακώς κείμενα που έχουν παρουσιάσει στην άμυνα και δεν τους στοίχισαν μόνο στα Τρίκαλα. Να αρχίσουν δηλαδή οι παίκτες του Ματσόν να παίζουν όπως στο ξεκίνημα της χρονιάς. Με οδηγό το πάθος σε άμυνα και επίθεση και την ομαδικότητα, βάζοντας πάνω από όλα την ομάδα και όχι εαυτούς και στατιστικά.

Σε αυτό τον τομέα είναι σίγουρο πως αναμένεται να δουλέψει ο Ιταλός τεχνικός του Άρη από αύριο μετά το σημερινό ρεπό ενόψει και του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας παιχνιδιού τη φορά αυτή στο κλειστό του Αγίου Θωμά με το Μαρούσι. Από εκεί και πέρα ο Μπετς έδειξε χθες στο Σίτι ότι θέλει τον χρόνο του για να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και νέα αλλαγή στο ρόστερ μετά από την χθεσινή εμφάνιση.

Η φημολογία εξάλλου γύρω από τον Σέκουλιτς καλά κρατεί όλο αυτό το τελευταίο διάστημα περί πώλησής του χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει γίνει πράξη. Σε περίπτωση που συμβεί όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ