ΑΡΗΣ

Διακανονισμός με Μπάρλο

Διακανονισμός με Μπάρλο
Μπάρλος INTIME SPORTS

Τη λύση στην περίπτωση του Νίκου Μπάρλου βρήκε η ΚΑΕ Άρης το πρωί της Τρίτης με την επίτευξη της συμφωνίας διακανονισμού αντί της εκδίκασης της προσφυγής που είχε καταθέσει ο παίκτης.

Οι επαφές της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Άρης με αυτήν τον δικηγόρο του παίκτη, σε όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας έδειξαν να προκύπτει το ενδεχόμενο της εύρεσης λύσης.

Όπως και έγινε πράξη το πρωί, κάτι που τονιζόταν από χθες το απόγευμα από την πλευρά του έμπειρου φόργουορντ και νυν παίκτη του Πανιωνίου.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο Μπάρλος είχε προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΚΑΕ Άρης διεκδικώντας ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες ανερχόταν στις 135.000 ευρώ.

Ένα ποσό που είχε να κάνει χρήματα που είχε λαμβάνειν βάση του κλειστού διετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου που είχε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διακανονισμός που επιτεύχθηκε με τον Μπάρλο είναι ετήσιος όπως είχε συμβεί και με τον Νίκο Αργυρόπουλο και πλέον το μόνο ανοιχτό θέμα που έχει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να διευθετήσει είναι αυτό του Δήμου Ντικούδη.

Τόσο για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο έμπειρος διεθνής Θεσσαλός πάουερ φόργουορντ για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όσο και με το τι μέλλει γενέσθαι με την τρέχουσα χρονιά αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Την λύση εξάλλου του Ντικούδη με τον Άρη περιμένει σε καθημερινή βάση όλες αυτές τις τελευταίες μέρες και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μηνάς Γκέκος, ώστε να τον έχει στην διάθεσή του εκτός από τις προπονήσεις και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ