ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διακοπές μέχρι 28 Δεκεμβρίου

Διακοπές μέχρι 28 Δεκεμβρίου
Τσαρτσαρής

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές ξεκίνησαν για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού

Οι Βούγιανιτς, Σάκοτα, Τομάσεβιτς βρίσκονται από τη Πέμπτη το βράδυ στο Βελιγράδι και ο Μπετσίροβιτς στην Λουμπλιάνα, όπως και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ταξίδεψε για την πατρίδα του αμέσως μετά το τραπέζι που έκανε στην ομάδα ο Δημήτρης Ιτούδης.

Οι δύο Αμερικανοί Μάικ Μπατίστ και Τόνι Ντελκ, όπως και οι Λιθουανοί Ρομπέρτας Γιαβτόκας και Ράμας Σισκάουσκας αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, το πρωί της Παρασκευής, από την Βιέννη (ενδιάμεσος σταθμός της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα).

Το μεσημέρι επέστρεψαν στην Αθήνα, οι Έλληνες παίκτες της ομάδας, οι οποίοι και αυτοί μετέβησαν στις γενέτειρες τους προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα.

Ραντεβού την Πέμπτη

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα ξανασυγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες, για να ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει του παιχνιδιού με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας.

Τσαρτσαρής: " Περισσότερους τίτλους"

Για την αναμέτρηση με την Τσιμπόνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του "τριφυλλιού", ένας από τους καλύτερους παίκτες στο συγκεκριμένο ματς, ο Κώστας Τσαρτσαρής: " Ξέραμε πως το ματς με την Τσιμπόνα ήταν εξ' ορισμού δύσκολο επειδή η αντίπαλος μας είναι πάντα δυνατή στην έδρα της και σκληρή ομάδα. Αυτό όμως ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μας, όπως και να συνεχίσουμε το σερί μας για να τελειώσουμε πετυχημένα την χρονιά".

" Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως τελικά τα καταφέραμε. Θέλουμε την νέα χρονιά να συνεχίσουμε με περισσότερες νίκες και να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους".

"Συναγερμός" για τα εισιτήρια
Η είδηση της διάθεσης των εισιτηρίων του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στην Αθήνα (4-6 Μαϊου) από τη διοργανώτρια Αρχή προκάλεσε κινητοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Τόσο οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί ενημερώθηκαν προκειμένου να προλάβουν να αγοράσουν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Ευρωλίγκα τα «μαγικά χαρτάκια» που διατίθενται από σήμερα.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ