ΑΡΗΣ

Διακριτικά για τον Άρσιτς

Διακριτικά για τον Άρσιτς

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματιστεί για αύριο (11/07) στην ΚΑΕ Άρης με βασικό θέμα αυτό του νέου προπονητή όπου απομένει να φανεί αν θα ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο "εκλεκτός".

Τα τελευταία 24ωρα και ειδικότερα μετά το δ.σ. της Παρασκευής (08/07) τονίζεται πως οι δύο πρώτες επιλογές έχουνε να κάνουνε με Έλληνα τεχνικό με δεύτερη αυτή του Δημήτρη Πρίφτη αλλιώς ο διάδοχος του Λευτέρη Σούμποτιτς θα είναι Σέρβος.

Σύμφωνα με αυτήν την φημολογία τις τελευταίες ώρες προέκυψε το όνομα του 43χρονου Σέρβου τεχνικού Γιόβιτσα Άρσιτς που την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στην άκρη του πάγκου της βουλγάρικης Ακαντέμικ.

Επί του παρόντος όμως παραμένει ελεύθερος παρά το γεγονός ότι στις τάξεις της διοίκησης της βουλγάρικης ομάδας επιθυμούν την παραμονή του Άρσιτς που το 2009 είχε οδηγήσει την Εθνική Σκοπίων στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Και όχι μόνο αυτό αλλά έχοντας στην διάθεσή του στην τελική του δωδεκάδα και τον πρώην Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Άρη, Τζερεμάια Μάσεϊ είχαν μία αξιόλογη πορεία.

Μάλιστα ο Άρσιτς στο ξεκίνημα της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε βρεθεί αντιμέτωπος του Άρη στα προκριματικά του Eurocup στον δρόμο της πρόκρισης στην τελική φάση των ομίλων του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως να ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται σε περίπτωση που ο Πρίφτης αν και κινείται ως προπονητής της Καβάλας αποτελεί την επιλογή Νο2 ποιος Έλληνας τεχνικός μπορεί να είναι στην Νο1.

Δεδομένου ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέμεινε στην άκρη του πάγκου του Πανιωνίου η μία περίπτωση μπορεί να είναι ο Κώστας Μίσσας που από χθες βρίσκεται στο Μπιλμπάο της Ισπανίας με την Εθνική Νέων Ανδρών εν όψει του Ευρωμπάσκετ που είναι να ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη και δύσκολα να αφήσει την Ομοσπονδία.

Κι όσο για την άλλη έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ο οποίος χαίρει εκτίμησης των μελών της ΣΑΡΙΣΑ αλλά ο Έλληνας τεχνικός είναι να έχει συνάντηση την Τετάρτη με την διοίκηση του Αμαρουσίου και αν τελικά δεν μείνει τότε όλα θα είναι ανοιχτά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ