ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Δέκα μέρες για προετοιμασία"

Διαμαντίδης: "Δέκα μέρες για προετοιμασία"
Διαμαντίδης

Στη δουλειά που πρέπει να κάνει η ομάδα για να είναι έτοιμη στα πλέι οφ αναφέρθηκε ο Διαμαντίδης

" Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος και πιάσαμε τον πρώτο μας στόχο. Αυτός δεν ήταν άλλος από το να τερματίσουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο. Για να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις σειρές των πλέι οφ", είπε αρχικά ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού στο blog που διατηρεί μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά.

" Βέβαια από μόνο του το πλεονέκτημα έδρας δεν λέει τίποτε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε και να παρουσιαστούμε πάνοπλοι στα πλέι οφ, για να υπερασπιστούμε τον τίτλο του Πρωταθλητή".

Αναφερόμενος στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, εξήγησε ότι η ομάδα του είχε σκαμπανεβάσματα: " Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου κάναμε καλά και άσχημα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά αυτές τις μέρες, αφού πάρουμε πρώτα μερικές ανάσες με την ευκαιρία των εορτών για το Πάσχα".

Τέλος, μίλησε για την προσεχή αντίπαλό της ομάδας του, Ολύμπια Λάρισας: " Πρώτη μας αντίπαλος στα πλέι οφ είναι η Ολύμπια Λάρισας. Πρόκειται για καλοδουλεμένο και αξιόλογο σύνολο. Έχουμε μπροστά μας σχεδόν δέκα μέρες μέχρι την πρώτη αναμέτρηση".

"Πρέπει από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος των πλέι οφ να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον τελευταίο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τα λάθη δεν συγχωρούνται εδώ που φτάσαμε".

"Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση



".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ