ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Δύσκολη περίοδος"

Διαμαντίδης: "Δύσκολη περίοδος"
Διαμαντίδης

Για την δύσκολη περίοδο συνεχόμενων αγώναν που περνάει ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ο διεθνής άσος, έδωσε ο ίδιος τα παπούτσια του στον μικρό Χρήστο Καλούδα, ο οποίος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού με έπαθλο ένα ζευγάρι παπούτσια από έναν φετινό αγώνα με την υπογραφή του "Μητσάρα", μέσα σε υπερπολυτελή ξύλινη συσκευασία.
Όσον αφορά στα παπούτσια του Θοδωρή Παπαλουκά, νικητής ήταν ο κύριος Σταμάτης Σολδάτος, χωρίς φυσικά να τα παραλάβει από τον "Τεό", που βρίσκεται στη Ρωσία λόγω των υποχρεώσεών του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον αγώνα με την Παρτίζαν, στο Βελιγράδι, στον οποίο η ελληνική ομάδα θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους "8" της Ευρωλίγκας.

" Είναι μία περίοδος πολύ κρίσιμη για εμάς. Στην Ευρωλίγκα παίζουμε ουσιαστικά για την ύπαρξή μας. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό. Ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα την άνοιξη. Η ομάδα πάντως είναι συνηθισμένη στα κρίσιμα ματς. Θα βελτιωθούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι".

Ο διεθνής άσος θεωρεί πως κλειδί της αναμέτρησης με την Παρτιζάν θα είναι το καθαρό μυαλό: " Η συγκέντρωση για 40 λεπτά σε συνδυασμό με το καθαρό μυαλό, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα με την Παρτιζάν. Το ότι θα έχουμε πάθος είναι δεδομένο. Περιμένουμε μία φανατισμένη ατμόσφαιρα, αλλά ελπίζω ότι θα παίξουμε όπως πρέπει για να φύγουμε νικητές από τη Χάλα Πιονίρ".

Τέλος, για το ματς με τη Σιένα, όπου ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των 9 πόντων της ήττας στην Ιταλία, ο Διαμαντίδης είπε: " Δεν κοιτάξαμε τη διαφορά. Πρώτα μπήκαμε για να πάρουμε το ματς. Τώρα αν προέκυπταν συνθήκες που θα μας επέτρεπαν να διεκδικήσουμε τη διαφορά, θα το κάναμε. Όταν το ματς έφυγε στους πέντε πόντους, πέρασε από το μυαλό μας η σκέψη της διαφοράς. Δεν έγινε αυτό, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι ο αθλητισμός".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ