ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαντίδης: "Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν τίτλο με την Εθνική ομάδα" 

Διαμαντίδης: "Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν τίτλο με την Εθνική ομάδα" 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το "παρών" στο αθλητικό καμπ του Πρωτέα Βούλας, χάρισε συμβουλές σε μικρά παιδιά και απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών φίλων του μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης "μάγεψε" τα τυχερά παιδιά που βρέθηκαν χθες (17/6) το πρωί στο καμπ του Πρωτέα Βούλας. Έδωσε συμβουλές για το πώς μπορούν να γίνουν όσο καλύτεροι είναι δυνατόν, αποκάλυψε πώς καθοδηγεί τα δικά του παιδιά στα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και έβαλε ξανά το ίδιο σουτ που έβγαλε την Ελλάδα στους δρόμους το 2005, στον αξέχαστο ημιτελικό με τους Γάλλους στο Βελιγράδι.

Για μία ολόκληρη ώρα απαντούσε στις ερωτήσεις των μικρών του φίλων και υπέγραφε αυτόγραφα σε χαρτιά, μπλούζες, μπάλες, ακόμη και σε παπούτσια, ενώ έδωσε μερικές απαντήσεις στις ερωτήσεις που του τέθηκαν:

  • "Όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στην προπόνηση, τους λέω να τα δώσουν όλα και όταν επιστρέφουν, το μόνο που ρωτάω είναι αν χάρηκαν το παιχνίδι"
  • "Μέσα στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη, αλλά με την κόρνα της λήξης δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα και με κανέναν"
  • "Το μυστικό για να πετύχεις είναι η σκληρή δουλειά και η σωστή νοοτροπία, ειδικά μετά από μεγάλες νίκες κι όχι τόσο από ήττες"!
  • "Ο Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Μπατίστ, ο Γιασικεβίτσιους και ο Φώτσης είναι μερικοί από τους πολλούς εξαιρετικούς συμπαίκτες που είχα, ενώ ο Σπανούλης ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισα".
  • "Αν έβαζα στο βίντεο ένα ματς από τα παλιά, θα ήταν ο τελικός του 1987".
  • "Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις τίτλο με την Εθνική ομάδα".
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ