ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Προλαβαίνω μόνο να φάω"

Διαμαντίδης: "Προλαβαίνω μόνο να φάω"
διαμαντιδης

Στην αήττητη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και την ανάληψη του προολυμπιακού τουρνουά μίλησε ο Διαμαντίδης

" Εχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε. Οι υποχρεώσεις όμως είναι τόσες πολλές, που ώρες ώρες το μόνο που προλαβαίνω είναι να φάω και να κοιμηθώ. Σας γράφω λίγο πριν φύγουμε με τον Παναθηναϊκό για την Ιταλία. Θα πάμε μία μέρα νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, λόγω της πανελλαδικής απεργίας. Εχουμε συνεχόμενα ταξίδια. Μόλις γυρίσουμε από το ματς με τη Ρόμα, την Παρασκευή, φεύγουμε για Πάτρα όπου παίζουμε με την Ολυμπιάδα. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα και κλείνουμε τις υποχρεώσεις πριν τα Χριστούγεννα, με τον προημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Θεσσαλονίκη", έγραψε στο blog που διατηρεί στο διαδίκτυο μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο Έλληνας πλέι μέικερ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο αήττητο σερί του Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη: " Ξέρω ότι όλοι σας αναρωτιέστε και συζητάτε για το 15- 0. Εμάς ως παίκτες δεν μας ενοχλεί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το σερί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να νικάμε και με τον χρόνο να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλύτερα. Τα ρεκόρ αυτά είναι περισσότερο για να χαίρεται ο κόσμος και όχι τόσο για εμάς. Η ήττα θα έρθει κάποια στιγμή, αλλά θα πρέπει να είναι ανώδυνη. Χωρίς να μας κοστίσει κάποιον στόχο".

"Πάντως δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε. Εκεί που μπορούμε να είμαστε από πλευράς απόδοσης. Ο προπονητής ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρολάρουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση το ότι κερδίζουμε, ακόμα κι όταν δεν παίζουμε καλά. Είναι ένα προσόν του Παναθηναϊκού, αφού υπάρχουν παίκτες που μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στα δύσκολα".

"Δεν πετάμε στα σύννεφα. Πατάμε στη γη. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Επειδή ξέρουμε πολύ καλά ότι μπάσκετ δεν παίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε οι φανέλες, αλλά οι παίκτες. Αν υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο θα το πληρώσουμε ακριβά



".

" Αυξήθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης"
Ο διεθνής γκαρντ, μίλησε και για τις αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεικίνου, μετά την ανάληψη της διοργάνωσης του προολυμπιακού τουρνουά.

" Είχαμε και τα ευχάριστα νέα από το Σικάγο για το Προολυμπιακό τουρνουά, που θα γίνει στην Αθήνα. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την Εθνική το ότι θ’ αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ. Θα γλιτώσουμε την ταλαιπωρία μιας μετακίνησης, θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου και θα παίξουμε σ’ ένα γήπεδο που το ξέρουμε όλοι. Εχουν αυξηθεί σημαντικά, πλέον, οι ελπίδες μας για να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο".

"Θα ήθελα για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση, τη συμπαράσταση και την αγάπη που δείχνετε για το μπάσκετ μέσα από αυτό το blog.

Να είστε καλά



".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ