ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Στόχος το "triple crown"

Διαμαντίδης: "Στόχος το "triple crown"
Διαμαντιδης

O Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος για τελικούς όπως έγραψε στο blog του

O διεθνής γκαρντ τόνισε: " Η ώρα της αλήθειας έφτασε και από μεθαύριο θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Α1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε αυτή τη φορά εμείς το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε κάποια επιπλέον πράγματα στο γήπεδο, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας στο πρωτάθλημα. Είναι αναγκαίο να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Να παίξουμε με αυτοθυσία, να κυνηγήσουμε όλες τις χαμένες μπάλες, να παλέψουμε για όλα τα ριμπάουντ και να κατεβούμε στο γήπεδο με την απόλυτη συγκέντρωση στον μεγάλο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από νίκη σε κάθε ματς, μέχρι να συμπληρώσουμε τις τρεις που χαρίζουν το πρωτάθλημα.

Καθένα από τα ματς είναι ξεχωριστά. Δεν μπορώ δηλαδή να πω ότι το πρώτο της Πέμπτης θα έχει μεγαλύτερη σημασία από εκείνο της Δευτέρας. Όλα έχουν την ίδια βαρύτητα.

Είναι φυσικό, εδώ που φτάσουμε, σχεδόν στα τέλη Μαϊου και μετά από μία ιδιαιτέρως κοπιαστική σεζόν, να νιώθουμε όλοι μας κουρασμένοι. Όμως τις επόμενες μέρες κρίνεται ένας τίτλος κι επιβάλλεται να σπρώξουμε όσο μπορούμε τους εαυτούς μας. Να κάνουμε την έξτρα προσπάθεια. Μπορούμε πολύ απλά επειδή η καρδιά μας δεν είναι κουρασμένη. Καθένα από τα παιδιά νιώθει σωματικό πόνο. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Είμαστε όλοι ταλαιπωρημένοι. Γι’ αυτό κι εγώ όπως και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε να καταμερίσουμε την ενέργειά μας, έτσι ώστε να κλείσουμε επιτυχώς μία χρονιά στην οποία ήδη μετράμε την κατάκτηση δύο τίτλων. Της Ευρωλίγκας και του κυπέλλου Ελλάδος.

Εχουμε αφήσει πίσω μας αυτές τις δύο επιτυχίες και ειδικότερα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, που ήταν και η πιο πρόσφατη. Λίγες μέρες μετά το φάιναλ φορ του Βερολίνου, με τις φιέστες και τα επινίκια, αποπροσανατολιστήκαμε. Όμως πλέον ξανάσφιξαν τα λουριά και είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της επίτευξης του «Triple Ctrown».

Πρέπει να πάρουμε ένα ματς μέσα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Φυσικά και δε νιώθουμε οικεία εκεί, παρά το ότι έχουμε ξανανικήσει. Όμως επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να φτιάξουμε από μόνοι μας το δρόμο για τη νίκη εκεί, η οποία θα μας δώσει το πλεονέκτημα έδρας.

Εγώ είχα άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ολη αυτή η κατάσταση με τους συνεχείς μικροτραυματισμούς με εκνεύρισε και με κούρασε, γιατί βγήκα εκτός ρυθμού. Με επηρέασε ψυχολογικά, αλλά κοιτάω μπροστά. Αντιμετωπίζω τις καταστάσεις, έχω επιστρέψει στις προπονήσεις και θα προσφέρω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Βέβαια αισθάνομαι ότι το σώμα μου έχει αρχίσει να μου χτυπά το καμπανάκι τον τελευταίο καιρό. Χρειάζομαι ξεκούραση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τη σκέφτομαι καν. Προέχουν οι τελικοί. Το τι θα κάνω μετά από αυτούς και πόσο θα ξεκουραστώ δεν με απασχολεί καθόλου. Τώρα έχω σοβαρότερα πράγματα μπροστά μου











".
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ