ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Τίποτα να αποδείξουμε"

Διαμαντίδης: "Τίποτα να αποδείξουμε"
Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης "πόσταρε" στο blog της WIND και τόνισε: "Δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτα"

Το post του Δημήτρη Διαμαντίδη:

" Ξημέρωσε μία πολύ όμορφη μέρα, αφού πριν από λίγες ώρες κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αξίζαμε τον τίτλο αυτό, αφού είμαστε η καλύτερη ομάδα στον τελικό. Παίξαμε με μυαλό αλλά και με ψυχή. Κάναμε στο παρκέ όλα τα μικροπράγματα, που στο τέλος έγειραν τη ζυγαριά στο μέρος μας.Φτάνοντας στο γήπεδο, πριν τον τελικό, ξέραμε ότι δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτε και σε κανέναν εκτός ομάδας. Απλά στους εαυτούς μας θέλαμε να αποδείξουμε ότι παραμένουμε μία πολύ καλή ομάδα.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παρουσιάσαμε το καλύτερό μας πρόσωπο, αλλά δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε. Ετσι αρχίσαμε να βελτιωνόμαστε κι εξακολουθούμε να το κάνουμε. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιάσει το ταβάνι των δυνατοτήτων μας. Θα το καταφέρουμε την κατάλληλη στιγμή. Οταν θα κριθούν και οι άλλοι δύο τίτλοι που στοχεύουμε. Η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια του τελικού πήρα την πρωτοβουλία, όταν είδα πως μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις αδυναμίες των αντιπάλων μου. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, βγήκαν κάποια ελεύθερα σουτ, τα οποία έπρεπε να βάλω. Το έκανα, όπως νομίζω ότι το ίδιο ακριβώς θα έπραττε οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου, βρισκόταν στην ίδια θέση. Ολη η ομάδα έπαιξε φοβερά και δεν έχασε την πίστη και την αυτοπεποίθησή της, όταν ο Ολυμπιακός κάλυψε τη διαφορά που είχαμε πάρει και πέρασε μπροστά.



Νιώθουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και στην τακτική μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο.Το ότι σήκωσα εγώ το τρόπαιο δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Το κατέκτησε όλη η ομάδα και ανήκει σε αυτήν. Είναι πάντως πολύ όμορφο συναίσθημα η στιγμή της κατάκτησης ενός τίτλου. Ουσιαστικά αποτελεί την επιβράβευση των κόπων και του ιδρώτα όλων όσων βρίσκονται μέσα στην ομάδα.

Μακάρι να είμαστε υγιείς και να σηκώνουμε κι άλλες κούπες. Θα χαρούμε και σήμερα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και από αύριο το μυαλό μας θα είναι στις υποχρεώσεις μας.Την Πέμπτη αντιμετωπίζουμε τη Ρόμα, στην Ιταλία για την Ευρωλίγκα και την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πρωτάθλημα. Φυσικά στη σκέψη μας είναι ο αγώνας με τη Ρόμα και όχι το ματς στο ΣΕΦ. Αλλωστε αυτό θα είναι τελείως διαφορετική ιστορία σε σχέση με τον τελικό του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θα παίζει στην έδρα του και θα παρουσιαστεί καλύτερος, θέλοντας να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα

".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ