ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διαμαρτύρεται για τα κλειστά εκδοτήρια

Διαμαρτύρεται για τα κλειστά εκδοτήρια
Γήπεδο "Ανδρέας Παπανδρέου"

Διαμαρτύρονται γιατί η αστυνομία ζητά να είναι κλειστά τα εκδοτήρια ανήμερα των αγώνων με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Παράλληλα, σύμφωνη φέρεται να είναι και η γνώμη του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης.Μπροστά στο ενδεχόμενο οι αγώνες να γίνουν (επί της ουσίας) σε άδειο γήπεδο το Περιστέρι διά του επίτιμου προέδρου του Πέτρου Μουγιάκου, ζήτησε να αλλάξει η ειλημμένη απόφαση για κλειστά εκδοτήρια ανήμερα των συναντήσεων.
Μάλιστα, πρότεινε τη λύση να λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Ατρομήτου, τα οποία απέχουν σημαντικά από το «Α. Παπανδρέου» και η προσέλευση σε αυτό να γίνεται μόνο με την επίδειξη των εισιτηρίων.

"Μας αντιμετωπίζετε ως κακοποιούς ενώ έχει γίνει κατάθεση ψυχής σ’ αυτόν το Σύλλογο" είπε ο κ. Μουγιάκος: "Νιώθουμε ότι το Περιστέρι έχει γίνει στόχος". Ο Γ.Σ. Περιστερίου επιφυλάχθηκε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός τους, αν η τελική απόφαση το θίγει.

"Μπορείτε να υποβάλετε τα αιτήματά σας, την τελική απόφαση θα πάρει ο διοικητής της Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Βενάρδος" είπε ο Γιώργος Κωτσάκης εκπρόσωπος του Α.Τ. Περιστερίου.

Ο ΕΣΑΚΕ, διά του γενικού διευθυντή Γιώργου Κονδύλη ήταν κάθετος: "Ηρθε με προειλημμένες αποφάσεις η Αστυνομία, παρότι υπήρχαν και άλλες απόψεις για το θέμα. Τόσα χρόνια και πρώτη φορά έφτασα να κάνω παρατήρηση για τους χειρισμούς.

Το 1/3 του γηπέδου θα μείνει κενό και μας ζητούν από δύο θύρες να μπουν στο γήπεδο 2.200 άτομα, όταν η πρόβλεψη και ο κανονισμός της Πυροσβεστικής θέλει 400 με 500 από κάθε θύρα. Τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν είναι λάθος. Τέτοια δεν έχουν ληφθεί ούτε στα παιχνίδια Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Πού είναι ο κ. Ταξίαρχος; Δε γίνεται από το γραφείο να λαμβάνονται αποφάσεις"

.

Ο Παναθηναϊκός διά του κ. Στεφάνου συμφώνησε ότι ο Ταξίαρχος έπρεπε να είναι στη σύσκεψη και επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραλάβει η ομάδα του εισιτήρια. Επίσης διαπίστωσε: "Είμαι τόσα χρόνια στα γήπεδα και πρώτη φορά σε Περιστέρι – Παναθηναϊκός γίνεται σύσκεψη» και πρότεινε ως έσχατη λύση «τα εκδοτήρια να κλείσουν 1,5 ώρα πριν το παιχνίδι".

Αναμένεται η τελική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής, για το αν τελικά τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά ή όχι τις ημέρες των αγώνων με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.










TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ