ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύστηκε πρόταση στον Ούκιτς

Διαψεύστηκε πρόταση στον Ούκιτς
Ουκιτς

"Δεν θα μείνει στους Ράπτορς ο Πάρκερ" γράφουν στις ΗΠΑ. Διαψεύστηκε πρόταση στον Ούκιτς

Συνήθως τα σαββατοκύριακα δεν έχει πολλές εξελίξεις στα θέματα του Ολυμπιακού (που φέτος έτσι κι αλλιώς συναντούν εμπόδια), αλλά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο theglobeandmail.com ασχολήθηκαν εκτενώς με τον Άντονι Πάρκερ και εν συνεχεία με τους ερυθρόλευκους. Ο δημοσιογράφος Μάικλ Γκρέιντζ με έδρα το Τορόντο έγραψε σχετικά με την προσθήκη του ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν στους Ράπτορς (από τα ντραφτ) και τις συνέπειες που θα έχει αυτή στο μέλλον του Πάρκερ στην ομάδα.
Ο Γκρέιντζ θεωρεί ότι ο Πάρκερ δεν θα μείνει για άλλο χρόνο στους Ράπτορς, καθώς παρά τη σταθερότητα που έχει επιδείξει στην απόδοσή του, τα 34 χρόνια του είναι ανασταλτικός παράγοντας για να στηριχθεί η ομάδα σε αυτόν, δίνοντάς του πρωταγωνιστικό ρόλο όπως τις δύο προηγούμενες σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, αλλά αυτό θα φανεί από την 1η Ιουλίου και μετά.

" Ούτε τον Πάρκερ, ούτε τον ατζέντη του μπορείς να βρεις στο τηλέφωνο" γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, τονίζοντας έτσι το θολό τοπίο που επικρατεί γύρω από την περίπτωσή του, ενώ αναφέρει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Αμερικανός σε ομάδα της Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να φέρεται ως βασικός υποψήφιος.

Και πρόταση στον Ούκιτς;



Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Ρόκο Λένι Ούκιτς για δύο χρόνια έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων "καθαρά" χωρίς φόρους. Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν οποιαδήποτε προσέγγιση προς τον Κροάτη πλέι μέικερ (ο οποίος παλιότερα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό), αφού ο Ούκιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

Το θέμα του Ούκιτς έρχεται να προστεθεί στο μπλέξιμο που επικρατεί γύρω από τη θέση του πλέι μέικερ. Οι Χόλντεν, Πριτζιόνι, Γιασικεβίτσιους, ΜακΙντάιρ έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, αλλά σε καμία από τις περιπτώσεις δεν υπάρχει κάποια βάσιμη εξέλιξη. Ακόμη και στο θέμα του Χόλντεν, όπου οι Αγγελόπουλοι έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση (3εκ. ευρώ για δύο χρόνια) η μπάλα... έχει χαθεί, αφού ο μάνατζερ του παίκτη Αλεξάντερ Ράσκοβιτς έχει μπερδέψει όλη την Ευρώπη!

Σε δημοσίευμά της η El Mundo Deportivo αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έπαψε να ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό με το ρωσικό διαβατήριο, ενώ λέγεται πως και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ασχοληθεί περισσότερο με την περίπτωσή του. Άρα, γιατί καθυστερεί τόσο πολύ ο Ράσκοβιτς να απαντήσει στον Ολυμπιακό; Κανείς δεν ξέρει.

Πρόβλημα του "Σόφο" με τους Κλίπερς

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει αποφασίσει να δοκιμαστεί στο καλοκαιρινό καμπ των Λος Άντζελες Κλίπερς και είχε ετοιμαστεί για το ταξίδι προς τις ΗΠΑ. Όμως, η FIBA απαγορεύει σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με ευρωπαϊκή ομάδα να συμμετάσχουν σε καμπ και πλέον δεν είναι σίγουρο ότι ο Έλληνας σέντερ θα περάσει τον Ατλαντικό για... δοκιμές.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο, περιμένουν να επιστρέψει ακόμη καλύτερος την επόμενη σεζόν, αλλά παράλληλα δεν πρόκειται να στηρίξουν το σχεδιασμό πάνω του. Γι' αυτό και έχουν γίνει οι κινήσεις όπως αυτή με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Μαυροκεφαλίδης: "Αν επιστρέψω, θα βάλω τα δυνατά μου"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM με αφορμή την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας και ανάμεσα στα όσα είπε, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό: " Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω. Αν γίνει αυτό θα βάλω τα δυνατά μου για να παίζω περισσότερο, γιατί δεν είναι ωραίο να μένεις στον πάγκο. Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου, που με ταλαιπωρούσε στον Ολυμπιακό. Πιστεύω στον εαυτό μου και έχω κάποιες δυνατότητες τις οποίες τις έδειξα στο Μαρούσι".

Στις 31 Αυγούστου η προετοιμασία

Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας στις 31 Αυγούστου, όπου θα γίνουν εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις. Το πρώτο στάδιο θα γίνει στην Αθήνα και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου αναμένονται και οι διεθνείς παίκτες μετά το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ