ΑΡΗΣ

Διαταγή πληρωμής από τον Ταπούτο

Διαταγή πληρωμής από τον Ταπούτο

Η υπομονή του Χρήστου Ταπούτου για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης από την περσινή αγωνιστική περίοδο εξαντλήθηκε δίνοντας διαταγή πληρωμής του μεγαλύτερου μέρους αυτών.

Ο Χρήστος Ταπούτος αποφάσισε να διεκδικήσει δια της δικαστικής οδού το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Συγκεκριμένα πριν από μερικές μέρες ο δικηγόρος του αρχηγού του Άρη κατέθεσε αίτημα διαταγής πληρωμής επιταγής ύψους 25.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο συνολικό ποσό των 30.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν.

Υπενθυμίζεται πως στις συναντήσεις των παικτών του Άρη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, όσον αφορά αυτούς που έχουνε λαμβάνειν από την περσινή αγωνιστική περίοδο τους παρέπεμψε στην νέα τάξη πραγμάτων που θα προκύψει.

Σε μία κατηγορία όπου εκτός του Ταπούτου βρίσκονται οι Βεργίνης και Τσαϊρέλης ενώ στην περίπτωση του Ταπούτου Εκτός από τα 30.000 ευρώ της περσινής αγωνιστικής περιόδου έχει λαμβάνειν και 54.000 ευρώ από την φετινή.

Εν τω μεταξύ παράταση για αύριο πήρε η υπόθεση του Νίκου Χατζηβρέττα και του τι μέλλει γενέσθαι με την δόση του ΟΠΑΠ που έχει μπλοκάρει. Μία δόση που αναμένουνε στην ΚΑΕ Άρης αφού από το ποσό των 63.000 ευρώ τα 36.000 ευρώ αντιστοιχούνε για την δόση προς την εφορία.

Από την Τρίτη (17/04) εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ο έλεγχος στην ΚΑΕ Άρης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Κι ενώ νωρίτερα την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λάβει χώρα η παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη από την προεδρία της ΚΑΕ Άρης και αυτή της ΓΕΝΕΣΙΣ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ