ΑΡΗΣ

Διάταση ο Σαρικόπουλος

Διάταση ο Σαρικόπουλος
INTIME SPORTS

Διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο υπέστη ο Ζήσης Σαρικόπουλος στην προθέρμανση του Άρη στο κλειστό των Ιλισίων για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο στην προθέρμανση του Άρη στο κλειστό των Ιλισίων για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Σε μία ανύποπτη φάση και σε σύγκρουση που είχε ο 23χρονος σέντερ του Άρη με έναν εκ των διαιτητών του χθεσινού παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί.

Η διάγνωση του τραυματισμού του προέκυψε από το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε σήμερα και του συστάθηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.

Μέχρι δηλαδή την ημέρα του τζάμπολ με τον Πανελευσινιακό στο Αλεξάνδρειο σε ένα παιχνίδι όπου η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί καθαρά και μόνο από την πορεία της αποθεραπείας.

Σε περίπτωση που θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί τότε η επανεμφάνιση του Σαρικόπουλου θα γίνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης.

Κατά τα άλλα ο Βαγγέλης Αγγέλου με αφορμή και την διακοπή του πρωταθλήματος με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του Ελληνικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έδωσε ρεπό για σήμερα στους παίκτες του.

Ο τεχνικός του Άρη ανανέωσε το ραντεβού του με τους παίκτες του και πάλι για αύριο όταν και θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον ουραγό Πανελευσινιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ