ΑΡΗΣ

Διάταση στους προσαγωγούς ο Ουίντερς

Διάταση στους προσαγωγούς ο Ουίντερς
INTIME SPORTS

Η απουσία του Μπρένταν Ουίντερς στο σημερινό (26/03) παιχνίδι του Ιβανωφείου με τον Ηρακλή έχει να κάνει με τραυματισμό του Αμερικανού γκαρντ του Άρη.

Τραυματισμό που κληρονόμησε στα μέσα της εβδομάδας στην διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα παρά τις θεραπείες που ακολούθησε να μην μπόρεσε να τεθεί στην διάθεση του Λευτέρη Σούμποτιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη διάταση στους προσαγωγούς χάνοντας τις προπονήσεις που ακολούθησαν και πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (02/04) στο κλειστό του Αγίου Θωμά με το Μαρούσι.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Γουίντερς είχε σαν αποτέλεσμα για παν ενδεχόμενο και χωρίς απώλεια χρόνου να υπάρξουν επαφές με εκπροσώπους παικτών και ερώτηση για το τι είδους Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ υπάρχουνε στην αγορά.

Κι όσο για την απουσία του Νίκου Χατζηβρέττα έχει να κάνει με το ότι ο αρχηγός του Άρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την θλάση που είχε υποστεί προ δεκαημέρου και του είχε στερήσει την παρουσία του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπως και σε αυτό της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ