EUROLEAGUE

Διαβασμένος στην τρίτη απόπειρα

Διαβασμένος στην τρίτη απόπειρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το μάθημα του από τη Λοκομοτίβ μετά τις δύο συναντήσεις τους και σε λίγες ώρες (21/1, 19:00) θα επιδιώξει να φύγει με το "διπλό" από το Κρασνοντάρ.

Ίσως το δυσκολότερο ματς στο Top 16, είναι αυτό που θα δώσει ο Παναθηναϊκός σήμερα (21/1) κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο λόγος βέβαια, είναι πως οι "πράσινοι" κυνηγούν ένα καλό "διπλό" μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να παραμείνουν στη σωστή τροχιά για την πρόκριση και αν τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του έχουν μάθει καλά την Λοκομοτίβ, την οποία αντιμετώπισαν σε δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ηττήθηκαν ισάριθμες φορές αλλά αυτή η αναμέτρηση είναι πιο σημαντική από τις προηγούμενες. Και αν το πρώτο ήταν εξαρχής δύσκολο, λόγω και των προβλημάτων που είχαν οι "πράσινοι", το δεύτερο είχε ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς οι Ρώσοι νίκησαν μέσα στο ΟΑΚΑ, σε ένα πραγματικό σόου από τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Στον Αμερικανό γκαρντ θα πέσει το βάρος από το τεχνικό επιτελείο του "τριφυλλιού" αφού όλοι γνωρίζουν πως αρκούν λίγα λεπτά για να δείξει την κλάση του, όπως έγινε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Επίσης, ο Παναθηναϊκός θα βρει μπροστά του τον Άντονι Ράντολφ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα ματς της πρώτης φάσης και τώρα είναι από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις της Λοκομοτίβ που διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με την απαραίτητη χημεία ενώ μην ξεχνάμε πως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Φενέρ στην πόλη.

Όπως, γίνεται εύκολα αντιληπτό η αποστολή του "τριφυλλιού" είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο πρέπει όλοι ν' αποδείξουν πως δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να ηττηθεί για τρίτη φορά, μέσα σε λίγο διάστημα από τη ρώσικη ομάδα. Ο Τζόρτζεβιτς περιμένει απ’ όλους να δώσουν απαντήσεις μετά το σοκ της ήττας από τον Ερυθρό Αστέρα. Το ντέρμπι και η μεταγραφική ενίσχυση μπορούν να περιμένουν για λίγο, αφού κάθε ήττα από δω και πέρα θα κοστίζει για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει στο Top 16.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ