ΑΡΗΣ

Διήμερο ρεπό από τον Ματσόν

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέα Ματσόν έδωσε στη συνέχεια στους παίκτες του ρεπό ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους για την Δευτέρα. Σε μία εβδομάδα όπου ο Ιταλός τεχνικός θέλει να πιστεύει πως θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και μέχρι την επόμενη Παρασκευή να έχει βγει το δελτίο του Μπρέισι Ράιτ.
Ο Ματσόν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στάθηκε κυρίως στον νέο χάρτη της Ευρωλίγκα. Στον χάρτη Μπερτομέου εκφράζοντας τις ενστάσεις του λέγοντας πως: " Δεν μου αρέσει το ότι αλλάζουν οι κανόνες κατά την διάρκεια της χρονιάς. Κάτι το άδικο και το οποίο όλα τα πρωταθλήματα θα πρέπει να το πολεμήσουν" και πρόσθεσε: " Αν η απόφαση ισχύσει θα αλλάξουν πολλά πράγματα και στις ομάδες αλλά και στους παίκτες".

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη στάθηκε ακόμη και στην ύπαρξη του μικρού τελικού των πλέι οφ στο πρωτάθλημά μας λέγοντας ότι: " Είμαστε η μόνη χώρα με μικρό τελικό. Κανένα άλλο πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου δεν το κάνει αυτό", για να σταθεί ακόμα και στο μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας δεδομένων των προκριματικών ενόψει της Ευρωλίγκας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσο για το πώς κατέληξε την τοποθέτησή του ο Ματσόν; " Είναι όμορφο να βλέπεις τον Ολυμπιακό να κερδίζει στην Βιτόρια, αλλά θα ήταν εξίσου όμορφο να είχαμε και εμείς την δυνατότητα στην Ελλάδα να κερδίσουμε κάποιες από τις δυο πρώτες ομάδες και να πάρουμε την θέση τους στην Ευρωλίγκα".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ