STOIXIMAN GBL

Δικαίωμα στο όνειρο

Δικαίωμα στο όνειρο
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Παπαθοεδώρου ομολόγησε ότι "με τη νίκη επί του Άρη "πατάμε" καλά στην Α1 και μπορούμε περισσότερα", ενώ ο Μίλαν Μίνιτς εστίασε στο "τρώγαμε εύκολα καλάθια".

Η Κηφισιά πανηγύρισε την έκτη νίκη σε 8 εντός έδρας παιχνίδια και την ένατη στο σύνολο, με το 81-74 επί του Άρη, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να εξηγεί πως " αν διατηρήσουμε ομαδικότητα και πνεύμα αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει και ένα καλό τελείωμα. Ο τρόπος που παίζουμε μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε το κάτι παραπάνω. Με αυτή τη νίκη πατάμε καλά στην Α1 πλέον και μπορούμε περισσότερο".

Εν συνεχεία, πρόσθεσε ότι " παίζουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος στα τελευταία παιχνίδια. Ο Άρης προσαρμόζει τις άμυνες του ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, είναι πολύ δυνατός. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε καλό ρυθμό, βγάλαμε σουτ με πλεονέκτημα, είχαμε καλές επιλογές, με αποτέλεσμα να ανοίξουμε παιχνίδι και να προηγηθούμε με 16 πόντους διαφορά, που καταφέραμε να διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Ο Άρης μας χάλασε το ρυθμό με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα, πήγαμε σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

Στην άμυνά μας ρισκάραμε με τον Μούρτο και μας τιμώρησε. Έβαλε τέσσερα τρίποντα, ενώ έχει οκτώ σε όλο πρωτάθλημα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στους υπόλοιπους. Κρατήσαμε χαμηλά τους Βεζένκοφ, Πελεκάνο, Αθηναίου, που παίζουν ρόλο στη δημιουργία και την εκτέλεση".

Ο Μίλαν Μίνιτς στάθηκε στην αδυναμία του Άρη να μη δέχεται εύκολα καλάθια, κάθε φορά που πλησίαζε στο σκορ. " Είχαν πάθος και οι δυο ομάδες, καθώς ήθελαν να κερδίσουν. Λίγο μυαλό πιστεύω να είχαμε, θα ήταν δίκαιο να κερδίσουμε και εμείς. Ηρθε γρήγορα η διαφορά στους 19 πόντους, γυρίσαμε πίσω, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατάφεραν να φύγουν με κεφάλι ψηλά από το γήπεδο.

Έκαναν ό,τι μπορούσαν. Παίξαμε με ομαδικότητα και κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά, άσχετα με το αποτέλεσμα. Παίζαμε δυνατά στην άμυνα, κάποια στιγμή άνοιγε όμως το παιχνίδι και τρώγαμε εύκολα καλάθια”.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ