ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ!

Με Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως μετέδωσε πρώτος ο Sport24 Radio 103.3, ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό του! Δείτε VIDEOS με την άφιξή του στο ΣΕΦ.

Όπως μετέδωσε πρώτος ο Sport24 Radio 103,3, ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό του.

Η εξέλιξη αυτή είναι κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής και η απόφαση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ, βασίζεται στην δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ. Συγκεκριμένα μετά τη μείωση των ποινών, η τιμωρία ήταν διάρκειας έξι μηνών και την έχει εκτίσει, οπότε από τον περασμένο Μάρτιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δικαίωμα να μπαίνει στα γήπεδα απολύτως νόμιμα.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε απόφαση με την οποία έκανε δεκτές τις προσφυγές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μειώνοντας την ποινή του σε έξι μήνες, ενώ απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού. Σε αυτή την απόφαση βέβαια, έπαιξε ρόλο η μέχρι τώρα συμπεριφορά του διοικητικού ηγέτη του “τριφυλλιού” και το γεγονός πως συμμορφώθηκε στους νόμους, κάτι το οποίο έχει δείξει σε όλη την πορεία της φετινής σεζόν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη σημαίνει πως οι ποινές που είχαν επιβληθεί στον Γιαννακόπουλο στις αρχές του Ιουνίου του 2015 έχουν ήδη εκτιθεί προ πολλού. Έτσι, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ο οποίος σεβάστηκε απόλυτα τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων, μπορεί να παρευρίσκεται κανονικά και νόμιμα στα γήπεδα, ξεκινώντας από τον πρώτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο ΣΕΦ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ