ΑΕΚ

Δικαστικός αγώνας

Δικαστικός αγώνας
Παπανικολάου

Την απάντηση του βιομήχανου περιμένουν στην Ένωση ενώ έχουν πολλές δικαστικές μάχες

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Ένωσης την Δευτέρα (25/5) θα απολογηθούν στον αθλητικό δικαστή επειδή δεν είχαν δώσει το "παρών" στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στα Πατήσια.
Την Τρίτη (26/5) θα βρεθούν στην ΕΕΟΔΑΚ όπου έχει προσφύγει ο Δημήτρης Παπανικολάου για τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν. Πιθανότατα στην Ένωση θα ζητήσουν αναβολή και η εκδίκαση αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου.

Από κει και πέρα την Τετάρτη το ραντεβού ανανεώνεται για τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς αρκετοί παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής προκειμένου να πληρωθούν τα οφειλόμενα.

Νέμεθ: "Δεν άξιζα τέτοια αντιμτώπιση"

Ο Ίστβαν Νέμεθ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Vasnepe" δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που του φέρθηκαν στην ΑΕΚ. " Η σεζόν πήγε σχετικά καλά με την ΑΕΚ, αφού πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο και δεν κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό. Επίσης, φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ. Η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη, για να ζεις με την οικογένειά σου. Είναι όμορφο μέρος, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν εκείνα που μας χαρακτήριζαν.

Ο Ούγγρος γκαρντ αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε από τη Μενόρκα και το εμπόδιο που του έβαλε η ΑΕΚ. " Σχεδόν με την λήξη του πρωταθλήματος ήρθε η πρόταση από την Μενόρκα και αμέσως είπα ναι. Ήθελα πολύ να παίξω στην Ισπανία, ωστόσο, υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα.

Το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ είχε λήξει, αλλά η διοίκηση είχε εξαφανιστεί και δεν απέστειλε στο διάστημα των δύο ημερών που ήταν η διορία, τα απαραίτητα έγγραφα. Επιπλέον, μου ζητήθηκε να παραιτηθώ των μισθών που μου οφείλονται, για να μου στείλουν τα χαρτιά! Δεν άξιζα τέτοια αντιμετώπιση από την ΑΕΚ. Έχω κινήσει τις διαδικασίες μέσω της FIBA και η ομάδα έχει ενημερωθεί για αυτό, προκειμένου να μπορέσω να εξασφαλίσω τα χρήματα που μου χρωστάει

.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ