ΠΑΟΚ

Δίλημμα για Μπρέμερ

Δίλημμα για Μπρέμερ
μπρεμερ

Ο Κώστας Πιλαφίδης προβληματίζεται για την αντικατάσταση ή όχι του Ουάσινγκτον με τον Μπρέμερ στην Α1

Ο Κώστας Πιλαφίδης επιμένει να μην έχει ακόμα αποφασίσει με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δηλώνει σχετικά πως: "Κατ΄ αρχάς περιμένουμε το επίσημο ΟΚ από τον γιατρό για τον Ουάσιγκτον, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα προλάβει. Το ρίσκο θα είναι μεγάλο αν χρησιμοποιήσουμε τον Μπρέμερ στο πρωτάθλημα, αφού έτσι θα χάσουμε τις δύο αλλαγές που δικαιούμαστε πολύ νωρίς.

Από την άλλη υπάρχουν δύο σημαντικά παιχνίδια με Αιγάλεω και Πανιώνιο, έστω και αν ο παίκτης δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να δώσει αυτά που μπορεί. Χρειάζεται σκέψη. Ακόμα δεν ξέρουμε αν η ομάδα είναι έτοιμη να έχει ακόμα ένα συμβόλαιο για την Ελλάδα και φυσικά δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει για το Ελληνικό συμβόλαιο"

, για να καταλήξει: "Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από τον Πάρκερ. Προσαρμόζεται και είναι σαν να παίζει μαζί μας εδώ και ένα μήνα".

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος, εκ των απόντων του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με την Ούνιξ στο Καζάν μαζί με τους Σκεπάνοβιτς και Ουάσινγκτον, αισιοδοξεί ότι θα προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Αιγάλεω με τον ίδιο να τονίζει: "Το γόνατό μου είναι καλύτερα αλλά είναι ακόμα πρησμένο. Έχει μαζέψει υγρό και αυτό οφείλεται στην ένταση των προπονήσεων στην διάρκεια των γιορτών αλλά ελπίζω ότι θα παίξω στο Αιγάλεω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ