ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκπληκτική δήλωση για τον Ερμή Αγιάς: "Πρώτα Α1 και στη συνέχεια Ευρωλίγκα"

Εκπληκτική δήλωση για τον Ερμή Αγιάς: "Πρώτα Α1 και στη συνέχεια Ευρωλίγκα"

Στον Ερμή Αγιάς δεν αστειεύονται! Βάζουν στόχο την άνοδο από την Α2 στην Stoiximan.gr Basket League και ονειρεύονται την Ευρωλίγκα (VIDEO).

Στην πρώτη του συμμετοχή στο σκληρό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2, ο Ερμής Αγιάς τερμάτισε στην 9η θέση (ανάμεσα σε 16 ομάδες) με ρεκόρ 15-15 (8-7 εντός έδρας και 7-8 μακριά από το γήπεδό του), έμεινε μακριά από τα playouts, δεν κινδύνευσε και έκανε μια αρκετά καλή σεζόν που μπορεί να χρησιμοποιήσει ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Με τον αειθαλή (και άλλοτε Πρωταθλητή Ευρώπης με την φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ) Νέστορα Κόμματο να είναι ο ηγέτης, με τους Γιάννη Δεμερτζή, Νίκο Καλλέ, Δημήτρη Λόλα, Σάββα Χρυσόπουλο, Στέργιο Τσιαμπαλή, Λεωνίδας Τριανταφύλλου να γεμίζουν το ρόστερ, η ομάδα της Λάρισας δεν θέλει να έχει ρόλο κομπάρσου, αλλά πρωταγωνιστή.

Πριν "βγει" ο Μάιος, οι παράγοντες του συλλόγου έχουν ήδη αρχίσει το "χτίσιμο" για την περίοδο 2018/19, με στόχο όπως φαίνεται η ομάδα της Θεσσαλίας να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδό της στην Stoiximan.gr Basket League.

O Πρόεδρος, Θοδωρής Ριζούλης, μαζί με τον Διευθυντή εταιρείας που αποτελεί μεγάλο χορηγό του συλλόγου, Κωνσταντίνο Παπασωτηρίου, βρέθηκαν σε έναν μηλεώνα και εκεί ουσιαστικά ανακοίνωσαν την συνέχιση της συνεργασίας τους με στόχο του χρόνου, τέτοια εποχή, ο Ερμής Αγιάς να έχει ανέβει στην Α1 και σε δύο χρόνια να βρίσκεται στην... Ευρωλίγκα!

Αν μη τι άλλο οι άνθρωποι της ομάδας βάζουν ψηλά τον πήχη! Δείτε το video και θα καταλάβετε πως είναι πανέτοιμοι να κυνηγήσουν το όραμά τους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ