ΠΑΟΚ

Δημητρίου: "Πέντε έτοιμα συμβόλαια"

Δημητρίου: "Πέντε έτοιμα συμβόλαια"
Τσιάκος

"Μας Παρουσιάζουν ως διαλυμμένη ομάδα" τόνισε ο Δημητρίου που συνέχισε: "έτοιμα πέντε συμβόλαια"

"Επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσφέρει στον φίλαθλο του το "όλα θα πάνε καλά". Αν άλλη ομάδα είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει πέντε καινούργιους παίκτες θα ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά τον ΠΑΟΚ τον παρουσιάζουν ως μία διαλυμένη ομάδα.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν πέντε καινούργια συμβόλαια, τριών ξένων και δύο Ελλήνων. Βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ταμπ Μπάλντγουιν. Στο διοικητικό δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από το γεγονός ότι δίπλα μας βρίσκεται ο Τάκης Πανελούδης, συνεργαζόμαστε μαζί του, πληρώνει και είναι ο πρόεδρος της ομάδος. Θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία. Ο Τσιάκος είναι μέσα στους παίκτες που μας ενδιαφέρουν"

τόνισε ο ασίσταντ κόουτς του "δικεφάλου".

Ο άμεσος συνεργάτης του Ταμπ Μπάλντγουιν μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" για την Εθνική Εφήβων τόνισε: "Αν είναι δυνατόν να είναι κάποιος στεναχωρημένος από την δεύτερη θέση. Αλλά έχει περάσει και στην νοοτροπία μας η άποψη ή πρώτος ή τίποτα.

Αλλά στις μικρές ηλικίες τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε επιτυχίες. Η βάση της Σερβίας είναι η Ζελέζνικ, που δουλεύει με απίστευτο προγραμματισμό ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα. Ήταν σίγουρο ότι αν αφήναμε τους Σέρβους να κάνουν το... παιχνίδι τους θα ήταν δύσκολο. Όταν μάλιστα μείωσαν την διαφορά, υπερείχαν ψυχολογικά.

Η Εθνική μας ομάδα προσπάθησε με τον Κώστα Κουφό, αυτό το φαινόμενο να κάνει την διαφορά αλλά κουράστηκε, έβρισκε πάνω του δύο και τρεις παίκτες. Η πλειονότητα των παικτών της Εθνικής Εφήβων προέρχεται από την Βόρεια Ελλάδα και είναι κάτι θετικό. Στον ΠΑΟΚ η προώθηση τέτοιων παικτών έχει παράδοση και τα τελευταία χρόνια βγήκαν 14 επαγγελματίες παίκτες"



.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ